Povezane vesti

Paunović o brojnim izostancima u reprezentaciji: Iznenađen sam, nisam srećan zbog nekih momaka

Paunović o brojnim izostancima u reprezentaciji: Iznenađen sam, nisam srećan zbog nekih momaka

Danas pre 5 sati
Fudbalsku reprezentaciju Srbije u nedelju očekuje prijateljka utakmica protiv Zelenortskih Ostrva u Portugaliji. Selektor Veljko Paunović ne može da računa na veliki broj standarnih reprezentativaca koji se nisu odazvali za duel sa afričkom selekcijom… »
VIDEO "Iznenađen sam i krivo mi je...": Paunović opširno o spisku Srbije, pričao ko bi mogao da bude kapiten reprezentacije

VIDEO "Iznenađen sam i krivo mi je...": Paunović opširno o spisku Srbije, pričao ko bi mogao da bude kapiten reprezentacije

Nova pre 5 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, održao je konferenciju za novinare u Staroj Pazovi. Fudbalska reprezentacija Srbije suočila se sa neočekivanim kadrovskim problemima pred predstojeće prijateljske mečeve protiv Zelenortskih… »
Paunović: Nećemo da pravimo frku zbog velikog broja otkaza, niko neće biti precrtan

Paunović: Nećemo da pravimo frku zbog velikog broja otkaza, niko neće biti precrtan

RTS pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je pred naredne dve utakmice "orlova" da neće da pravi frku zbog velikog broja otkaza igrača i ističe da iako mu je krivo zbog te situacije niko neće biti precrtan zbog toga. Srbija u… »
Paunović: „Malo mi je krivo zbog otkaza igrača, ali ne treba praviti veliku frku“

Paunović: „Malo mi je krivo zbog otkaza igrača, ali ne treba praviti veliku frku“

Serbian News Media pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je danas da mu je malo krivo što se pojedini igrači nisu odazvali pozivu za predstojeće prijateljske utakmice protiv Zelenortskih Ostrva i Meksika, ali da ne treba praviti „veliku frku“ i da… »
Paunović: Malo mi je krivo zbog otkaza igrača, ali ne treba praviti veliku frku

Paunović: Malo mi je krivo zbog otkaza igrača, ali ne treba praviti veliku frku

Radio sto plus pre 6 sati
“Zahvalan sam igračima koji su se odazvali i pokazali požrtvovanje jer je to nekada nužno da se uradi. Jesam malo iznenađen i malo mi je krivo što nismo dobili pozitivan odgovor na apel koji sam uputio u aprilu. Neću da zamerim, ima mnogo igrača koji… »
VIDEO Paunović: Krivo mi je! Tukli bi se za spisak da idemo na SP

VIDEO Paunović: Krivo mi je! Tukli bi se za spisak da idemo na SP

Sport klub pre 6 sati
Selektor Srbije Veljko Paunović neprijatno je iznenađen u najavi mečeva sa Zelenortskim Ostrvima i Meksikom. U prvom obraćanju medijima posle saopštavanja spiska, kormilar „orlova“ dugo je elaborirao aktuelni trenutak i očigledne probleme prilikom… »
"Iznenađen sam, krivo mi je"! Veljko Paunović o reprezentativcima koji "neće" da igraju za Srbiju

"Iznenađen sam, krivo mi je"! Veljko Paunović o reprezentativcima koji "neće" da igraju za Srbiju

Večernje novosti pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je pred naredne dve utakmice "orlova" da neće da pravi frku zbog velikog broja otkaza igrača i ističe da iako mu je krivo zbog te situacije niko neće biti precrtan zbog toga. FOTO TANJUG/… »
Paunović: Krivo mi je zbog otkaza igrača, ali niko neće ispasti iz reprezentacije

Paunović: Krivo mi je zbog otkaza igrača, ali niko neće ispasti iz reprezentacije

Politika pre 5 sati
Jun specifičan mesec za reprezentacije koje ne učestvuju na Svetskom prvenstvu. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je pred naredne dve utakmice „orlova” da neće da pravi frku zbog velikog broja otkaza igrača i ističe da iako… »
Štulić: Velika prilika da se nametnemo

Štulić: Velika prilika da se nametnemo

Politika pre 6 sati
Dobro je da imamo veliki broj igrača spremnih da konkurišu za tim ako se neko bude povredio pred bitnije utakmice, naglasio je napadač naše reprezentacije. Sa Lećeom je izborio opstanak u Seriji A u svojoj prvoj sezoni u italijanskom šampionatu. Kao… »
Veljko objasnio spisak: "Bilo je onih koji su morali da budu ovde!"

Veljko objasnio spisak: "Bilo je onih koji su morali da budu ovde!"

Sportske.net pre 6 sati
U nedelju od 17 časova reprezentacija Srbije igra meč protiv Zelenortskih ostrva, a danas se javnosti obratio Veljko Paunović, selektor naše reprezentacije. On je, pre svega, govorio o igračima koji su se odazvali pozivu. "Još uvek uspostavljam rutinu i… »
"Za neke od njih nema opravdanja!" Veljka Paunovića iznenadili otkazi najboljih srpskih fudbalera: Apelovao sam da dođu, krivo…

"Za neke od njih nema opravdanja!" Veljka Paunovića iznenadili otkazi najboljih srpskih fudbalera: Apelovao sam da dođu, krivo…

Kurir pre 7 sati
Veljko Paunović je održao konferenciju za medije u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Srbija će igrati protiv Zelenortskih ostrva i Meksika. Selektor je govorio o aktuelnom sastavu i otkazima brojnih reprezentativaca. "Što se tiče spiska… »
Veljko Paunović upitan da li ima klauzulu da može da napusti reprezentaciju: "Moj ugovor je poverljiva stvar!"

Veljko Paunović upitan da li ima klauzulu da može da napusti reprezentaciju: "Moj ugovor je poverljiva stvar!"

Telegraf pre 7 sati
Selektor reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, održao je konferenciju za medije u Staroj Pazovi u Kući fudbala povodom predstojećih prijateljskih utakmica protiv Zelenortskih ostrva i Meksika. Nekoliko nedeljka pre objavljivanja spiska, španski mediji… »
Paunović otkrio razloge nedolaska velikog broja reprezentativaca Srbije: "Neću nikom da zamerim, ali..."

Paunović otkrio razloge nedolaska velikog broja reprezentativaca Srbije: "Neću nikom da zamerim, ali..."

Telegraf pre 7 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, imao je u petak konferenciju za medije povodom utakmica koje Orlovi igraju u narednom periodu! Srbija će najpre odmeriti snage sa Zelenortskim ostrvima u Portugalu, zatim se kreće put Meksika na… »
Da li Veljko Paunović napušta klupu Srbije? Misteriozan odgovor selektora zabrinuo celu naciju

Da li Veljko Paunović napušta klupu Srbije? Misteriozan odgovor selektora zabrinuo celu naciju

Večernje novosti pre 7 sati
Selektor reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, održao je konferenciju za medije u Staroj Pazovi u Kući fudbala povodom predstojećih prijateljskih utakmica protiv Zelenortskih ostrva i Meksika. FOTO TANJUG/ ANA PAUNKOVIĆ/ bg Ono što je posebno… »

Vesti dana »