Povezane vesti
Minić i Budimir negirali navode bivšeg direktora SIPA o vezama pripadnika MUP sa švercom kokaina
Beta pre 7 sati
Premijer Republike Srpske (RS) Savo Minić i ministar unutrašnjih poslova RS Željko Budimir negirali su navode o povezanosti pojedinih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS (MUP RS) i visokih funkcionera Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD)… »
Minić i Budimir negirali navode bivšeg direktora SIPA o vezama pripadnika MUP sa švercom kokaina
Serbian News Media pre 7 sati
Te navode je u javnost izneo bivši direktor Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i nekadašnji funkcioner MUP RS Perica Stanić. „Stanić je radio u SIPA, zna kako to funkcioniše, podnese se krivična prijava. Svi će biti najstrože kažnjeni dok sam ja… »
Radio sto plus pre 6 sati
Te navode je u javnost izneo bivši direktor Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i nekadašnji funkcioner MUP RS Perica Stanić. “Stanić je radio u SIPA, zna kako to funkcioniše, podnese se krivična prijava. Svi će biti najstrože kažnjeni dok sam ja… »
Pravo u centar pre 7 sati
Te navode je u javnost izneo bivši direktor Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i nekadašnji funkcioner MUP RS Perica Stanić. „Stanić je radio u SIPA, zna kako to funkcioniše, podnese se krivična prijava. Svi će biti najstrože kažnjeni dok sam ja… »
Bivši direktor SIPA optužuje: Vrh vlasti Republike Srpske povezan sa organizovanim kriminalom i švercom kokaina
Nova pre 7 sati
Premijer Republike Srpske (RS) Savo Minić i ministar unutrašnjih poslova RS Željko Budimir negirali su navode o povezanosti pojedinih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS (MUP RS) i visokih funkcionera Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD)… »
Vesti dana »
Direktor policije: Na trenažnom letu se srušio helikopter, piloti nemaju ozbiljnije povrede
Sputnik pre 4 satijoš 43 povezane
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Manjinski akcionari o najavljenoj prodaji Vijesti: "Transakcija ne može biti završena, ono što je United Group najavila je lažni svršen čin"
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Čačanske česme suve već danima, Vlada Srbije šalje '330.000 flašica vode'
BBC News pre 58 minutajoš 43 povezane