Povezane vesti

Maja Marinković pokušava da dođe do mene! Filip Car I DA JOJ POBIJEM POLA FAMILIJE OPET BI BILA SAMNOM!

Maja Marinković pokušava da dođe do mene! Filip Car I DA JOJ POBIJEM POLA FAMILIJE OPET BI BILA SAMNOM!

Svet & Skandal pre 5 sati
Rijaliti šou „Elita 9“ gori od skandala, a u samom centru zbivanja ponovo se našao nekadašnji učesnik Filip Car. Iako fizički nije na imanju u Šimanovcima, njegovo ime ne prestaje da odzvanja Belom kućom. Ovoga puta, varnice su planule nakon što je… »
Bivši dečko nikad iskreniji! Filip Car opleo po Maji Marinković, neće da čuje za nju: "Da baba dinar da uđe u kolo, a kredit…

Bivši dečko nikad iskreniji! Filip Car opleo po Maji Marinković, neće da čuje za nju: "Da baba dinar da uđe u kolo, a kredit…

Kurir pre 8 sati
Bivši učesnik Filip Car, jedan je od najspominjanijih bivših zadrugara trenutno u "Eliti 9", a njegova nekadašnja devojka Maja Marinković ima ozbiljnih problema u novoj vezi sa Asminom Durdžićem upravo zbog Cara. Kako su sinoć ponovo nastali novi… »
"Bila mi je sigurna kombinacija u pijanim stanjima" Filip Car brutalno o Maji: "Pokušava da dođe do mene"

"Bila mi je sigurna kombinacija u pijanim stanjima" Filip Car brutalno o Maji: "Pokušava da dođe do mene"

Telegraf pre 8 sati
Bivši učesnik Filip Car jedan je od najčešće pominjanih bivših zadrugara u "Eliti 9", a njegova nekadašnja devojka Maja Marinković ima ozbiljne probleme u novoj vezi sa Asminom Durdžićem, upravo zbog Filipa. Nakon što su sinoć ponovo izbili novi sukobi… »
"Ona mi je bila sigurna kombinacija u mojim pijanim stanjima": Filip Car urnisao Maju, neće ni da čuje za nju

"Ona mi je bila sigurna kombinacija u mojim pijanim stanjima": Filip Car urnisao Maju, neće ni da čuje za nju

Blic pre 8 sati
Car smatra da je Maja opsednuta njim i nada se da će je, po izlasku iz 'Elite 9', prestati proganjati. Filip je izjavio da ga Maja nikada nije ozbiljno interesovala, već je njihova veza bila avantura bez dubljih emocija sa njegove strane. Bivši učesnik… »

Vesti dana »