Povezane vesti
"Potukli smo se, mislim da je mrtav": Maloletni sin zadavio oca u Bečeju, sam se prijavio policiji
Mondo pre 5 sati
Stravično ubistvo odigrao se sinoć oko 20 časova Bečeju. Prema dostupnim informacijama, u porodičnoj kući prvo je izbila žestoka svađa koja je ubrzo prerasla u brutalni fizički obračun. U naletu besa, maloletni M. G. (17) nasrnuo je na svog oca Jovana G… »
Sin (17) zadavio oca (54), pa pozvao policiju: Stravičan zločin u Bečeju, uhapšen maloletnik
Nova pre 5 sati
Bečej je zanemeo nakon nezapamćene tragedije koja se sinoć dogodila u Šumskoj ulici, kada je sedamnaestogodišnjak tokom porodične svađe lišio života svog oca. Stravičan zločin odigrao se sinoć oko 20 časova Bečeju. Prema dostupnim informacijama, u… »
Sin (17) ubio oca (54) u Bečeju: Svemu prethodila porodična svađa, maloletnik se sam prijavio
Kurir pre 5 sati
Maloletni G. M. (17) osumnjičen je da je počinio krivično delo ubistvo, tako što je, kako se sumnja, u porodičnoj kući u Bečeju usmrtio svog oca (54) nakon fizičkog sukoba koji se dogodio u večernjim satima. Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se… »
Sin (17) zadavio oca (54) u Bečeju, pozvao policiju i izgovorio jezive reči: "Potukli smo se, mislim da je mrtav" - Jovanu…
Blic pre 6 sati
U Bečeju je došlo do nezapamćene tragedije kada je sedamnaestogodišnjak tokom svađe ubio svog oca Nakon zločina, tinejdžer je sam pozvao policiju i prijavio šta se desilo Bečej je zanemeo nakon nezapamćene tragedije koja se sinoć dogodila u Šumskoj… »
Porodična tragedija u Bečeju: Sedamnaestogodišnjak usmrtio oca nakon svađe
Dnevnik pre 6 sati
Porodična tragedija potresla je Bečej — sedamnaestogodišnjak je usmrtio oca nakon svađe, nezvanično saznajemo. Prema informacijama do kojih smo došli, u porodici u kojoj se dogodila tragedija ranije nije bilo prijavljivanog nasilja. Kako Dnevnik saznaje… »
MUP se oglasio povodom ubistva u Bečeju: Sedamnaestogodišnjak rukama udavio oca!
Telegraf pre 5 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova ( MUP) oglasilo se povodom nezapamćene tragedije koja se dogodila u Šumskoj ulici u Bečeju, gde je sedamnaestogodišnji mladić, nakon verbalnog i fizičkog sukoba u porodičnoj kući, lišio života svog pedesetčetvorogodišnjeg… »
Maloletnik osumnjičen da je usmrtio svog oca u Bečeju! Svemu prethodila svađa: Tinejdžer se sam prijavio
Telegraf pre 6 sati
Maloletni G. M. (17) osumnjičen je da je počinio krivično delo ubistvo, tako što je, kako se sumnja, u porodičnoj kući u Bečeju usmrtio svog oca (54) nakon fizičkog sukoba koji se dogodio u večernjim satima. Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se… »
Vesti dana »
Skupštinski odbor usvojio izveštaje o radu MUP-a i stanju bezbednosti u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 36 povezanih
Alpac Capital kupuje medije ANN: Zabrinutost zbog "neutralnog novinarstva", urednički tim N1 poručuje da neće dozvoliti promenu uređivačke politike
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Čačanske česme suve već danima, Vlada Srbije šalje '330.000 flašica vode'
BBC News pre 58 minutajoš 43 povezane