Povezane vesti

Tončev: "Žele da ponize Radnički, jedini u Srbiji ne dugujemo! Gde je selektor video Maksimovića i Nedeljkovića?"

Tončev: "Žele da ponize Radnički, jedini u Srbiji ne dugujemo! Gde je selektor video Maksimovića i Nedeljkovića?"

Sportske.net pre 6 sati
Predsednik Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev izjavio je da je niški superligaš tokom prethodne decenije uspeo da stabilizuje klub na finansijskom, organizacionom i sportskom planu, uprkos brojnim izazovima i turbulencijama kroz koje je prolazio… »
Ivica Tončev: Radnički mora više da se poštuje!

Ivica Tončev: Radnički mora više da se poštuje!

Gradski portal 018 pre 11 sati
Bilo je tu svega uspona, padova, ali je Radnički uvek ostajao čvrsto na svojim nogama. O tome kako je protekla decenija, o Evropi, borbama za opstanak, publici, prvi čovek kluba Ivica Tončev govorio je za klupski sajt. „Decenija je veoma dug period. Mi… »
Ivica Tončev: Radnički je preživeo sve, a od sledeće sezone ulaz na utakmice biće besplatan

Ivica Tončev: Radnički je preživeo sve, a od sledeće sezone ulaz na utakmice biće besplatan

Glas juga pre 11 sati
„Decenija je veoma dug period. Mi smo Radnički od jednog finansijskog gubitaša, kluba koji je svima dugovao, napravili jedan, odgovorno tvrdim, stabilan klub. Ko želi da me demantuje možemo da pozovemo revizorsku kuću da pogleda. Mi smo jedini klub… »

Vesti dana »