Povezane vesti
Goci Božinovskoj se lice izdeformisalo od botoksa: "Tada sam rekla nikad više, a onda sam našla novog doktora"
Nova pre 3 sata
Goca Božinovska godinama vodi računa o svom izgledu, a iako je poznata po tome što neguje prirodan izgled, nikada nije krila da je s vremena na vreme radila manje estetske korekcije kako bi osvežila lice i zategla kožu. Međutim, jedan tretman pretvorio… »
"Pao mi je kapak..." Pevačica prošla agoniju zbog korekcije, šokirala priznanjem: Izgledala sam kao plastična lutka, lice mi…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Goca Božinovska godinama važi za osobu koja vodi računa o svom izgledu, ali i otvoreno govori o estetskim korekcijamakojima se povremeno podvrgavala. Ipak, kako je ispričala, jedno iskustvo sa botoksom ostavilo je neprijatne posledice, zbog… »
"Lice mi se izobličilo od botoksa": Naša pevačica nikada iskrenije o korekcijama, zbog jedne stvari se pokajala
Mondo pre 5 sati
Pevačica Goca Božinovska godinama važi za osobu koja vodi računa o svom izgledu, ali i otvoreno govori o estetskim korekcijama kojima se povremeno podvrgavala. Ipak, kako je ispričala, jedno iskustvo sa botoksom ostavilo je neprijatne posledice, zbog… »
"Lice mi se izobličilo od botoksa" Naša pevačica šokirala priznanjem: "Izgledala sam kao plastična lutka"
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Goca Božinovska godinama važi za osobu koja vodi računa o svom izgledu, ali i otvoreno govori o estetskim korekcijama kojima se povremeno podvrgavala. Ipak, kako je ispričala, jedno iskustvo sa botoksom ostavilo je neprijatne posledice, zbog… »
Našoj pevačici se lice izdeformisalo od botoksa: "Bilo je kasno, izgledala sam kao plastična lutka"
Blic pre 7 sati
Pre četiri godine doživela je neprijatno iskustvo sa botoksom kada joj je pao kapak na jednom oku. Zbog posledica tretmana, koje su bile vidljive i na televiziji, odlučila je da bude opreznija sa estetskim zahvatima. Poznata pevačica Goca Božinovska… »
Vesti dana »
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Manjinski akcionari o najavljenoj prodaji Vijesti: "Transakcija ne može biti završena, ono što je United Group najavila je lažni svršen čin"
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Čačanske česme suve već danima, Vlada Srbije šalje '330.000 flašica vode'
BBC News pre 58 minutajoš 43 povezane