Povezane vesti
Goci Božinovskoj se lice izdeformisalo od botoksa: "Tada sam rekla nikad više, a onda sam našla novog doktora"
Nova pre 28 dana
Goca Božinovska godinama vodi računa o svom izgledu, a iako je poznata po tome što neguje prirodan izgled, nikada nije krila da je s vremena na vreme radila manje estetske korekcije kako bi osvežila lice i zategla kožu. Međutim, jedan tretman pretvorio… »
"Pao mi je kapak..." Pevačica prošla agoniju zbog korekcije, šokirala priznanjem: Izgledala sam kao plastična lutka, lice mi…
Kurir pre 28 dana
Pevačica Goca Božinovska godinama važi za osobu koja vodi računa o svom izgledu, ali i otvoreno govori o estetskim korekcijamakojima se povremeno podvrgavala. Ipak, kako je ispričala, jedno iskustvo sa botoksom ostavilo je neprijatne posledice, zbog… »
"Lice mi se izobličilo od botoksa": Naša pevačica nikada iskrenije o korekcijama, zbog jedne stvari se pokajala
Mondo pre 28 dana
Pevačica Goca Božinovska godinama važi za osobu koja vodi računa o svom izgledu, ali i otvoreno govori o estetskim korekcijama kojima se povremeno podvrgavala. Ipak, kako je ispričala, jedno iskustvo sa botoksom ostavilo je neprijatne posledice, zbog… »
"Lice mi se izobličilo od botoksa" Naša pevačica šokirala priznanjem: "Izgledala sam kao plastična lutka"
Telegraf pre 29 dana
Pevačica Goca Božinovska godinama važi za osobu koja vodi računa o svom izgledu, ali i otvoreno govori o estetskim korekcijama kojima se povremeno podvrgavala. Ipak, kako je ispričala, jedno iskustvo sa botoksom ostavilo je neprijatne posledice, zbog… »
Našoj pevačici se lice izdeformisalo od botoksa: "Bilo je kasno, izgledala sam kao plastična lutka"
Blic pre 29 dana
Pre četiri godine doživela je neprijatno iskustvo sa botoksom kada joj je pao kapak na jednom oku. Zbog posledica tretmana, koje su bile vidljive i na televiziji, odlučila je da bude opreznija sa estetskim zahvatima. Poznata pevačica Goca Božinovska… »
Vesti dana »
„Srbija, jedna porodica“: Danas veliki skup SNS u Beogradu uz celodnevni program i obraćanje Vučića
NIN pre 13 minutajoš 30 povezanih
Nova drama na Bliskom istoku: Napadnut teretni brod u Ormuzu, Bahrein obajvio da je Iran gađao bazu američke mornarice
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih