Povezane vesti
„Nisam se ostvarila kao majka, tri godine sam provela sa Asminom“ Stanija urnisala bivšeg, pa udarila na majku
Telegraf pre 24 dana
Stanija Dobrojević je za vreme nominacija u "Odabranima" glas ovoga puta dala svom bivšem partneru Asminu Durdžiću. Tom prilikom se obratila nekadašnjoj svekrvi Mevlidi. - Što se tiče današnjih nominacija, ista meta, isto rastojanje, čovek koji me je… »
"Nisam se ostvarila kao majka, tri godine sam provela sa Asminom" Stanija se obrušila na bivšeg verenika, pa se obratila…
Blic pre 24 dana
Stanija Dobrojević je tokom nominacija u rijalitiju 'Odabrani' glasala protiv bivšeg partnera Asmina Durdžića i obratila se njegovoj majci Mevlidi. Istakla je da je Asmin bio najgori bivši partner i optužila ga za prevaru sa nekoliko žena, uključujući i… »
Vesti dana »
Nestabilno vreme danas širom Srbije, temperature do 28 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 28 povezanih
FBD upozorio da novi talas aktivnosti VJT ne sme biti posmatran samo kroz pojedinačne represije
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Skupština Srbije nastavila rad, Brnabić udaljila Parandilovića i Ninkovića sa zasedanja na 20 dana: "Ostaje da se vidi da li imaju zrno morala ili etike da podnesu ostavke" (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Haland gura Norvešku na SP, ali ističe: Francuska će nas pobediti i osvojiti Mundijal
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana