Povezane vesti
"Kad mi poštar donese penziju, ridam": Boris Bizetić decenijama zasmejavao sve, sad jedva krpi kraj sa krajem
Mondo pre 5 sati
Boris Bizetić, glumac, kompozitor, tekstopisac i voditelj, decenijama je gradio uspešnu karijeru na našim prostorima. Tokom svoje dugogodišnje karijere pisao je tekstove, ali ih i "poklanjao šakom i kapom" drugim pevačima, što ga je kasnije skupo… »
"Nje mi žao što sam davao" Boris Bizetić kolegama poklanjao pesme: Od autorskih prava sam...
Kurir pre 11 sati
Boris Bizetić, glumac, kompozitor, tekstopisac i voditelj, decenijama je gradio uspešnu karijeru na našim prostorima. Tokom svoje dugogodišnje karijere pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom” drugim pevačima, što ga je kasnije skupo… »
Vesti dana »
Direktor policije ćuti, ministar "preživeo strašni sud": Sednica Odbora bez konkretnih odgovora na slučaj "Senjak"
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih
Istorijski Rolan Garos – prvi put u Open eri bez grend slem šampiona u osmini finala
RTS pre 34 minutajoš 65 povezanih
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio trenažni helikopter, istražuje se uzrok
RTS pre 38 minutajoš 44 povezane
Spartak sekund pre kraja savladao Crvenu zvezdu u Nišu – finale KLS-a bez „večitih“
Južne vesti pre 44 minutajoš 50 povezanih