Povezane vesti

Da li se sprema susret Putina i Makrona? Lukašenko otkrio šta mu je rekao

Da li se sprema susret Putina i Makrona? Lukašenko otkrio šta mu je rekao

Mondo pre 45 minuta
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je novinarima da je tokom telefonskog razgovora sa Emanuelom Makronom 24. maja u šali predložio francuskom predsedniku da pozove ruskog lidera Vladimira Putina i organizuje direktne razgovore u Minsku, a… »
Lukašenko: Pozvao sam Makrona na sastanak sa mnom i Putinom u Minsku

Euronews pre 30 minuta
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku Lukašenko je na… »

Insajder pre 3 sata
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku. Aleksandar Lukašenko, predsednik… »
Putin i Makron kod Lukašenka? "Dođi, sedi i razgovarajmo muškarci"

Putin i Makron kod Lukašenka? "Dođi, sedi i razgovarajmo muškarci"

B92 pre 5 sati
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku. Lukašenko je na marginama… »

Politika pre 5 sati
Makron odgovorio da treba da se konsultuje sa Evropskom unijom. MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i… »

Vesti dana »