Povezane vesti
Da li se sprema susret Putina i Makrona? Lukašenko otkrio šta mu je rekao
Mondo 29.05.2026
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je novinarima da je tokom telefonskog razgovora sa Emanuelom Makronom 24. maja u šali predložio francuskom predsedniku da pozove ruskog lidera Vladimira Putina i organizuje direktne razgovore u Minsku, a… »
Lukašenko: Pozvao sam Makrona na sastanak sa mnom i Putinom u Minsku
Euronews 29.05.2026
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku Lukašenko je na… »
Insajder 29.05.2026
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku. Aleksandar Lukašenko, predsednik… »
Putin i Makron kod Lukašenka? "Dođi, sedi i razgovarajmo muškarci"
B92 29.05.2026
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku. Lukašenko je na marginama… »
Politika 29.05.2026
Makron odgovorio da treba da se konsultuje sa Evropskom unijom. MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je tokom nedavnog nedavnog telefonskog razgovora pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se sastane sa njim i… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 111 povezana
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 26 povezanih
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 8 satijoš 8 povezanih
"Ne postoji to pravilo samo u Srbiju": Alberta Rijeru zbog Zvezde zovu prijatelji iz cele Evrope
Mondo pre 7 minutajoš 43 povezane
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih