Povezane vesti

(Video) Naša pevačica pleše sa mužem milionerom Sve puca od romantike na koncertu Marije Šerifović: Zaljubljeni do ušiju

(Video) Naša pevačica pleše sa mužem milionerom Sve puca od romantike na koncertu Marije Šerifović: Zaljubljeni do ušiju

Blic pre 1 sat
Posebnu pažnju privukla je pevačica Nadica Ademov koja je došla sa suprugom i uživala u plesu tokom koncerta. Vrhunac večeri bio je srdačan susret i poljubac između Marije Šerifović i Nadice Ademov, što je oduševilo publiku. Marija Šerifović održala je… »
Drastično smršala! EVO KAKO IZGLEDA MILICA TODOROVIĆ posle RIGOROZNE DIJETE!

Drastično smršala! EVO KAKO IZGLEDA MILICA TODOROVIĆ posle RIGOROZNE DIJETE!

Svet & Skandal pre 50 minuta
Popularna pevačica Milica Todorović pojavila se večeras u „Sava Centru“ na koncertu svoje koleginice Marije Šerifović i bukvalno zapalila prisutne svojim izgledom! Ovo je njeno tek drugo pojavljivanje u javnosti nakon što je pre izvesnog vremena uslikana… »
Usnimili smo Milicu Todorović kako luduje na koncertu Marije Šerifović: Pevačica zanjihala kukovima uz veliki hit

Usnimili smo Milicu Todorović kako luduje na koncertu Marije Šerifović: Pevačica zanjihala kukovima uz veliki hit

Mondo pre 1 sat
Naše kamere usnimile su popularnu pevačicu Milicu Todorović koja je, nakon višemesečnog odsustva sa scene i medijske ilegale, odlučila da se vrati u javnost. Milica je u pratnji majke i sestara, od kojih je jedna i rođena, stigla u Sava Centar kako bi… »
Ukrali šou na Marijinom koncertu! Nadica Ademov plesala u zagrljaju muža: Pao i poljubac sa Marijom Šerifović

Ukrali šou na Marijinom koncertu! Nadica Ademov plesala u zagrljaju muža: Pao i poljubac sa Marijom Šerifović

Telegraf pre 1 sat
Mariјa Šerifović večeras јe u prepunom Sava centru održala četvrti po redu koncert u okviru proјekta „Druga strana ploče”, koјi јe i ovoga puta rasprodat u rekordnom roku. Pevačica јe publici priredila veče ispunjeno emociјama i naјvećim svetskim… »
Milica Todorović skače i igra sa sestrama: Pala u trans zbog pesme na koncertu Marije Šerifović, a onda se zagrlile (video)

Milica Todorović skače i igra sa sestrama: Pala u trans zbog pesme na koncertu Marije Šerifović, a onda se zagrlile (video)

Blic pre 2 sata
Marija Šerifović održala je četvrti spektakularni koncert „Druga strana ploče” sa autentičnim interpretacijama svetskih hitova. Milica je nosila elegantan crni komplet i bila je vidno raspoložena tokom celog događaja. Pevačica Milica Todorović privukla… »
"Nisam imala dinara u džepu" Nakon bolnog priznanja, ova žena došla na koncert Marije Šerifović: Sva u providnom! Tek da…

"Nisam imala dinara u džepu" Nakon bolnog priznanja, ova žena došla na koncert Marije Šerifović: Sva u providnom! Tek da…

Kurir pre 2 sata
Naša pevačica koja je poznata po neverovatnom glasu, Marija Šerifović, večeras peva pred prepunim Sava Centrom, a mnogi ljudi iz sveta poznatih došli su da je podrže. Za Mariju se zna da je kraljica vrhunske atmosfere, pa će ovo definitivno biti jedan od… »
"Lepo mi je..." Milica Todorović se nakon skandala sa oženjenim povukla, a sada se pojavila u javnosti i priznala: Snašla sam…

"Lepo mi je..." Milica Todorović se nakon skandala sa oženjenim povukla, a sada se pojavila u javnosti i priznala: Snašla sam…

Kurir pre 2 sata
Milica Todorović prvi put se pojavila u javnosti nakon što je u februaru ove godine na svet donela sina Bogdana, a povod za njen dolazak bio je koncert koleginice Marije Šerifović. Milica je blistala u crnom odelu, a za medije je kratko rekla: - Odlično… »
"Lepo mi je" Milica Todorović prvi put o sinu Bogdanu - nakon skandala sa oženjenim se povukla, a sada priznaje: "Snašla sam…

"Lepo mi je" Milica Todorović prvi put o sinu Bogdanu - nakon skandala sa oženjenim se povukla, a sada priznaje: "Snašla sam…

Blic pre 3 sata
Istakla je da joj je sin ispunio najveću životnu želju. Zamolila je medije da poštuju privatnost nje i njene porodice dok se oporavlja. Milica Todorović pojavila se u javnosti nakon što je roodila sina Bogdana. Milica Todorović, porodila se zu februaru… »
Prvo pojavljivanje i izjava Milice Todorović nakon skandala i porođaja: Evo kako se oseća i kad se vraća nastupima

Prvo pojavljivanje i izjava Milice Todorović nakon skandala i porođaja: Evo kako se oseća i kad se vraća nastupima

Mondo pre 3 sata
Pevačica Milica Todorović pojavila se u javnosti prvi put nakon što je postala majka i dobila sina i to na koncertu koleginice Marije Šerifović u Sava Centru. Milica se mesecima nalazila u potpunoj medijskoj ilegali nakon velikog skandala koji je izbio… »
Prva izjava Milice Todorović posle skandala: Došla na koncert Marije Šerifović "Pustite me ljudi..."

Prva izjava Milice Todorović posle skandala: Došla na koncert Marije Šerifović "Pustite me ljudi..."

Telegraf pre 3 sata
Na večerašnjem koncertu Marije Šerifović u Sava Centru pojavila se i Milica Todorović, koja je svojim dolaskom privukla pažnju okupljenih medija i publike. Milica se porodila pre tri meseca, kada je na svet donela sina a sada se elegantna pojavila u hali… »

Vesti dana »