Повезане вести
У јавности после порођаја: Милица Тодоровић дошла на концерт Марије Шерифоивћ - "Лепо ми је" (фото)
Вечерње новости пре 22 дана
МУЗИЧКА звезда Милица Тодоровић први пут се појавила у јавности након што је у фебруару ове године на свет донела сина Богдана, а повод за њен долазак био је концерт колегинице, поп звезде Марије Шерифовић. Фото: Новости / АТА… »
Прва изјава Милице Тодоровић после скандала са ожењеним: Повукла се из јавности, сад признаје "Пустите ме..."
Телеграф пре 22 дана
На вечерашњем концерту Марије Шерифовић у Сава Центру појавила се и Милица Тодоровић, која је својим доласком привукла пажњу окупљених медија и публике. Милица се породила пре три месеца, када је на свет донела сина а сада се… »
Подршка естраде: Познати се сјатили на концерт Марије Шерифовић (фото)
Вечерње новости пре 21 дана
НАША певачица која је позната по невероватном гласу, Марија Шерифовић, вечерас пева пред препуним Сава центром, а многи људи из света познатих дошли су да је подрже. Фото: АТА Имагес/А.А. / Новости Будући да је Марија велика… »
(Видео) Наша певачица плеше са мужем милионером Све пуца од романтике на концерту Марије Шерифовић: Заљубљени до ушију
Блиц пре 21 дана
Посебну пажњу привукла је певачица Надица Адемов која је дошла са супругом и уживала у плесу током концерта. Врхунац вечери био је срдачан сусрет и пољубац између Марије Шерифовић и Надице Адемов, што је одушевило публику… »
Уснимили смо Милицу Тодоровић како лудује на концерту Марије Шерифовић: Певачица зањихала куковима уз велики хит
Мондо пре 21 дана
Наше камере уснимиле су популарну певачицу Милицу Тодоровић која је, након вишемесечног одсуства са сцене и медијске илегале, одлучила да се врати у јавност. Милица је у пратњи мајке и сестара, од којих је једна и рођена, стигла… »
Драстично смршала! ЕВО КАКО ИЗГЛЕДА МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ после РИГОРОЗНЕ ДИЈЕТЕ!
Свет & Скандал пре 21 дана
Популарна певачица Милица Тодоровић појавила се вечерас у „Сава Центру“ на концерту своје колегинице Марије Шерифовић и буквално запалила присутне својим изгледом! Ово је њено тек друго појављивање у јавности након што је пре… »
Украли шоу на Маријином концерту! Надица Адемов плесала у загрљају мужа: Пао и пољубац са Маријом Шерифовић
Телеграф пре 21 дана
Марија Шерифовић вечерас је у препуном Сава центру одржала четврти по реду концерт у оквиру пројекта „Друга страна плоче”, који је и овога пута распродат у рекордном року. Певачица је публици приредила вече испуњено емоцијама и… »
Милица Тодоровић скаче и игра са сестрама: Пала у транс због песме на концерту Марије Шерифовић, а онда се загрлиле (видео)
Блиц пре 21 дана
Марија Шерифовић одржала је четврти спектакуларни концерт „Друга страна плоче” са аутентичним интерпретацијама светских хитова. Милица је носила елегантан црни комплет и била је видно расположена током целог догађаја. Певачица… »
"Нисам имала динара у џепу" Након болног признања, ова жена дошла на концерт Марије Шерифовић: Сва у провидном! Тек да…
Курир пре 21 дана
Наша певачица која је позната по невероватном гласу, Марија Шерифовић, вечерас пева пред препуним Сава Центром, а многи људи из света познатих дошли су да је подрже. За Марију се зна да је краљица врхунске атмосфере, па ће ово… »
"Лепо ми је..." Милица Тодоровић се након скандала са ожењеним повукла, а сада се појавила у јавности и признала: Снашла сам…
Курир пре 21 дана
Милица Тодоровић први пут се појавила у јавности након што је у фебруару ове године на свет донела сина Богдана, а повод за њен долазак био је концерт колегинице Марије Шерифовић. Милица је блистала у црном оделу, а за медије је… »
"Лепо ми је" Милица Тодоровић први пут о сину Богдану - након скандала са ожењеним се повукла, а сада признаје: "Снашла сам…
Блиц пре 21 дана
Истакла је да јој је син испунио највећу животну жељу. Замолила је медије да поштују приватност ње и њене породице док се опоравља. Милица Тодоровић појавила се у јавности након што је роодила сина Богдана. Милица Тодоровић… »
Прво појављивање и изјава Милице Тодоровић након скандала и порођаја: Ево како се осећа и кад се враћа наступима
Мондо пре 21 дана
Певачица Милица Тодоровић појавила се у јавности први пут након што је постала мајка и добила сина и то на концерту колегинице Марије Шерифовић у Сава Центру. Милица се месецима налазила у потпуној медијској илегали након великог… »
Вести дана »
Временска прогноза за недељу, 21. јун: Сутра сунчано и веома топло, на планинама киша
Глас Зајечара пре 57 минутајош 37 повезаних
Гаражно место кошта као мањи стан! Најскупљи квадрат у Србији 12.000 евра, цело тржиште вреди 2 милијарде
Блиц пре 43 минутајош 18 повезаних