Povezane vesti

Shvatiće kada poraste: Marija Šerifović održala četvrtu "Drugu stranu ploče" i ovim rečima raspametila celu dvoranu (foto)…

Shvatiće kada poraste: Marija Šerifović održala četvrtu "Drugu stranu ploče" i ovim rečima raspametila celu dvoranu (foto)…

Večernje novosti pre 5 sati
POP zvezda Marija Šerifoivić održala je večeras pred punim Sava centrom, četvrti koncert u projekta "Druga strana ploče, a u jednom momentu se obratila publici. Foto: Novosti Iako kaže da je mislila da joj natupi nisu nedostajali, kada je kročila na… »
(Video) "Sine, majka te blamira" Marija Šerifović se obratila nasledniku na koncertu, Verica u suzama: "Moja duša, svi moji…

(Video) "Sine, majka te blamira" Marija Šerifović se obratila nasledniku na koncertu, Verica u suzama: "Moja duša, svi moji…

Blic pre 7 sati
Marija je sa humorom govorila o svom izgledu i šalila se na račun gubitka kilograma. Poseban trenutak bio je kada se obratila svom sinu Mariu, ističući koliko joj znači. Marija Šerifović, večeras ima svoj tradicionalni oncert u Sava Centru, a u jednom… »
"Sine, majka te blamira" Marija Šerifović se obratila sinu pred krcatim Sava Centrom: "Shvatiće kad poraste"! Ovim rečima…

"Sine, majka te blamira" Marija Šerifović se obratila sinu pred krcatim Sava Centrom: "Shvatiće kad poraste"! Ovim rečima…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Marija Šerifović, večeras peva pred punim Sava Centrom, a u jednom momentu se obratila publici. Iako kaže da je mislila da joj natupi nisu nedostajali, kada je kročila na binu, shvatila je da nije bila u pravu. - Čudno se osećam od onih… »

Vesti dana »