Povezane vesti

Putin najavio kraj rata: Situacija na frontu govori da se sukob bliži kraju

Putin najavio kraj rata: Situacija na frontu govori da se sukob bliži kraju

Večernje novosti pre 20 dana
ON je kazao da nije moguće navesti konkretne rokove za okončanje sukoba u uslovima borbenih dejstava, kao i da je ruska vojska u ofanzivi na svim delovima fronta u Ukrajini. Foto: Tanjug/AP/Maxim Shemetov Ruski predsednik Vladimir Putinizjavio je sinoć… »
Rusija pred pobedom u Ukrajini! Putin: Situacija na frontu govori da se sukob bliži kraju

Rusija pred pobedom u Ukrajini! Putin: Situacija na frontu govori da se sukob bliži kraju

Kurir pre 20 dana
Ruski predsednik Vladimir Putinizjavio je sinoć da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. - Što se tiče moje izjave o tome da, po mom mišljenju, sukob ide ka svom kraju - ja to nisam rekao tek tako… »
Putin: "Situacija na frontu govori da se sukob u Ukrajini bliži kraju"

Putin: "Situacija na frontu govori da se sukob u Ukrajini bliži kraju"

Blic pre 20 dana
Naglasio je da nije moguće odrediti tačan rok za završetak sukoba, ali da ruska vojska napreduje na svim delovima fronta. Putin je optužio zapadne političare za nastavak sukoba i odbacio tvrdnje o ruskim agresivnim planovima kao laži. Ruski predsednik… »
Putin: Situacija na frontu govori da se sukob u Ukrajini bliži kraju

Putin: Situacija na frontu govori da se sukob u Ukrajini bliži kraju

NIN pre 20 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u petak da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. "Što se tiče moje izjave o tome da, po mom mišljenju, sukob ide ka svom kraju - ja to nisam rekao tek… »
Putin: "Rat se bliži kraju"; "Ko napadne Rusiju postaje legitimna meta"

Putin: "Rat se bliži kraju"; "Ko napadne Rusiju postaje legitimna meta"

B92 pre 20 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je sinoć da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. "Što se tiče moje izjave o tome da, po mom mišljenju, sukob ide ka svom kraju - ja to nisam rekao tek tako… »
Odjeknula Putinova izjava: Evo šta je predsednik Rusije rekao o situaciji na frontu

Odjeknula Putinova izjava: Evo šta je predsednik Rusije rekao o situaciji na frontu

Večernje novosti pre 20 dana
RUSKI predsednik Vladimir Putin izjavio je sinoć da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. Foto: Depositphotos/ruskpp/dikobrazik, Bruno Press/Abaca Press/Sergey Bobylev/Sputnik/Profimedia - Što se… »

Vesti dana »