Povezane vesti
Putin: Situacija na frontu govori da se sukob u Ukrajini bliži kraju
NIN pre 9 minuta
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u petak da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. "Što se tiče moje izjave o tome da, po mom mišljenju, sukob ide ka svom kraju - ja to nisam rekao tek… »
Putin: "Rat se bliži kraju"; "Ko napadne Rusiju postaje legitimna meta"
B92 pre 2 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je sinoć da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. "Što se tiče moje izjave o tome da, po mom mišljenju, sukob ide ka svom kraju - ja to nisam rekao tek tako… »
Odjeknula Putinova izjava: Evo šta je predsednik Rusije rekao o situaciji na frontu
Večernje novosti pre 3 sata
RUSKI predsednik Vladimir Putin izjavio je sinoć da situacija na frontu u Ukrajini daje osnova da se kaže da se sukob u Ukrajini približava kraju. Foto: Depositphotos/ruskpp/dikobrazik, Bruno Press/Abaca Press/Sergey Bobylev/Sputnik/Profimedia - Što se… »
Vesti dana »
Mali pun utisaka iz Azije: Rezultati istorijske posete Vučića Kini će se pokazati u godinama koje dolaze
Kurir pre 39 minutajoš 18 povezanih
Ništa od Trampovih crvenih linija! Najvažniji sastanak u "situacionoj sobi" Bele kuće, završen bez odluke oko Irana! Teheran: "Ne garancije i reči, već dela"
Kurir pre 49 minutajoš 19 povezanih
Tinejdžer srušio Đokovića, pa otkrio detalj koji niko nije očekivao! Evo šta mu je Novak rekao na mreži posle senzacije! (video)
Kurir pre 44 minutajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi: Politička promocija važnija od prirodnog dobra i javnog interesa
Danas pre 20 minutajoš 12 povezanih