Povezane vesti
Prijateljska 'nula' sa Makedoncima za ispraćaj BiH na Mundijal
BBC News 30.05.2026
Barbarez je dosta kombinovao sa sastavom i trudio se da raspodeli minutažu svim reprezentativcima. Kapiten Džeko bio je na klupi, ali nije ulazio u igru da ne bi rizikovao povredu. Svečarski, ali bez golova. Tako je izgledala prijateljska utakmica u… »
Prijateljska ‘nula’ sa Makedoncima za ispraćaj BiH na Mundijal
Danas 30.05.2026
Svečarski, ali bez golova. Tako je izgledala prijateljska utakmica u Sarajevu, gde su na stadionu Koševo igrali Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija. Selekciji koju sa klupe predvodi Sergej Barbarez to je bila poslednja kontrolna utakmica uoči… »
Radio 021 30.05.2026
Barbarez je dosta kombinovao sa sastavom i trudio se da raspodeli minutažu svim reprezentativcima. Kapiten Džeko bio je na klupi, ali nije ulazio u igru da ne bi rizikovao povredu. Reuters Kerem Alajbegović u duelu sa odbrambenim fudbalerom Severne… »
NIN 30.05.2026
Svečarski, ali bez golova. Tako je izgledala prijateljska utakmica u Sarajevu, gde su na stadionu Koševo igrali Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija. Selekciji koju sa klupe predvodi Sergej Barbarez to je bila poslednja kontrolna utakmica uoči… »
Prijateljska ‘nula’ sa Makedoncima za ispraćaj BiH na Mundijal
Južne vesti 30.05.2026
Reuters Kerem Alajbegović u duelu sa odbrambenim fudbalerom Severne Makedonije Svečarski, ali bez golova. Tako je izgledala prijateljska utakmica u Sarajevu, gde su na stadionu Koševo igrali Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija. Selekciji koju sa… »
Vesti dana »
Selektor Norveške: Ponosan sam, ali mi je žao igrača zbog poraza
Radio sto plus pre 40 minutajoš 11 povezanih
Englezi smislili vrhunsku šalu na račun Norvežana zbog vikinškog veslanja: Prepevali svoju kultnu pesmu
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Linda Noskova: Morala sam dobro da se namučim, zajedno smo ispisale istoriju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana