Povezane vesti
"Na igračkama je bojicama ostavljala crvene mrlje, uvijala lutke u maramice" Potresno suđenje Novosađaninu za ubistvo supruge…
Kurir pre 24 dana
Novosađanin Slobodan Tomanić (60) koji se tereti za teško ubistvo supruge Branke Popović (40) izneo je juče odbranu, u novosadskom Višem sudu. Kako je istakao, ne seća šta se tačno dešavalo kobne večeri, ali se seća samo da je iz kuhinje ušao u sobu… »
"Crtala je krv po igračkama": Potresno svedočenje sestre ubijene Branke, ćerka (6) imala noćne more posle ubistva majke
Mondo pre 24 dana
Iako se ne seća šta se tačno dešavalo kobne večeri, on je rekao da se seća samo da je iz kuhinje ušao u sobu, zamahnuo daskom prema glavi nevenčane supruge i čuo njen jauk. - Najteže mi je zbog ćerke, Brankine porodice i bola koji sam naneo. To tragično… »
"Na svojim igračkama je bojicama ostavljala crvene mrlje" Slobodan na suđenju za ubistvo supruge u Novom Sadu prvi put izneo…
Blic pre 24 dana
Svedoci su potvrdili da je Branka bila brižna majka i nikada nije bila nasilna prema detetu Naredno ročište zakazano je za 20. jun kada bi trebalo da budu saslušani svedoci i veštaci Novosađanin Slobodan T. (60) koji se tereti za teško ubistvo supruge… »
"Crtala krv po lutkama!" Slobodan izneo odbranu za ubistvo žene u Novom Sadu: Zločin otkrilo njihovo dete (6)!
Telegraf pre 24 dana
Novosađanin Slobodan Tomanić (60), koji se tereti za teško ubistvo supruge Branke Popović (40), izneo je juče odbranu u novosadskom Višem sudu, pred sudskim većem kojim predsedava sudija Sanja Perić. Prema njegovim rečima, iako se ne seća šta se tačno… »
„Kajem se i sramota me je“: Optuženi za ubistvo supruge prvi put detaljno govorio o kobnoj večeri Svedočenje o devojčici (6)…
Dnevnik pre 24 dana
Novosađanin Slobodan Tomanić (60) koji se tereti za teško ubistvo supruge Branke Popović (40) izneo je juče odbranu, u novosadskom Višem sudu, pred sudskim većem kojim predsedava sudija Sanja Perić. Iako se ne seća šta se tačno dešavalo kobne večeri, on… »
Vesti dana »
Vozovi zaustavljeni širom Nemačke zbog problema sa komunikacionim sistemom
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Pentagon traži još 80 milijardi dolara od američkog Kongresa za troškove rata protiv Irana
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Promenljivo i nestabilno vreme: Pljuskovi i grmljavina i u sredu, a za vikend stižu tropske vrućine
Glas juga pre 42 minutajoš 3 povezane