Povezane vesti

Miljenik Delija napušta Zvezdu? "Ne znam ni sam"

Miljenik Delija napušta Zvezdu? "Ne znam ni sam"

Mondo pre 38 minuta
Gotova je mučna sezona Crvene zvezde. Posle razočarenja u Evroligi i ABA ligi, crveno-beli su doživeli šokantan poraz i u polufinalu KLS-a od subotičkog Spartaka. Među igračima kojima ističe ugovor leta je i miljenik Delija Dejan Davidovac koji je… »
Davidovac upitan da li ostaje u Zvezdi, otkrio šta je uticalo na užasnu sezonu: “Ne mislim…”

Davidovac upitan da li ostaje u Zvezdi, otkrio šta je uticalo na užasnu sezonu: “Ne mislim…”

Telegraf pre 2 sata
Crvena zvezda je završila sezonu na identičan način kao prethodnu - deseto mesto u Evroligi, polufinale ABA lige i polufinale KLS-a, a Dejan Davidovac je posle pričao šta to nije valjalo kod crveno-belih. On je u razgovoru za Meridian sport sumirao… »
Sezona iz noćne more! Nvora progovorio posle kraha Zvezde: Ovo ne želim nikada više da doživim!

Sezona iz noćne more! Nvora progovorio posle kraha Zvezde: Ovo ne želim nikada više da doživim!

Kurir pre 3 sata
Crvena zvezda je sezonu završila na najgori mogući način - porazom od Spartaka u polufinalu Košarkaške lige Srbije. Posle velikih ulaganja, ambicioznih najava i tima sastavljenog za najviše domete, crveno-beli nisu uspeli da ostvare ključne cilljeve… »

Vesti dana »