Povezane vesti
Aco Pejović u stan uselio DVE POZNATE PEVAČICE! Jednoj posle rekao da može za džabe da…
Svet & Skandal 30.05.2026
ŠOK ISPOVIJEST VANJE MIJATOVIĆ: Živjela sam kod Ace Pejovića, šest mjeseci nisam imala da platim kiriju! Popularna pjevačica Vanja Mijatović, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, otvoreno je progovorila o teškim životnim… »
"Živela sam kod Ace Pejovića kad sam doživela saobraćajku": Poznata pevačica mu ovo nikad neće zaboraviti
Nova 30.05.2026
Pevačica Vanja Mijatović je u našoj emisiji "Ispovest" otvoreno progovorila o odnosu sa kolegom. Vanja Mijatović je 2013. godine doživela saobraćajnu nesreću od koje se mesecima oporavljala, a kako je došlo do toga i šta se tačno dešavalo nakon prve… »
Pevačica živela kao podstanar u stanu Ace Pejovića: On joj nije naplaćivao kiriju iz ovog razloga
Telegraf 30.05.2026
Pevačica Vanja Mijatović otkrila je da je na početku karijere bila podstanar i to u stanu Ace Pejovića. Naime, pevačica je tada živela sa Andreanom Čekić u stanu čuvenog folkera, a jedan detalj oduševio je sve. - Jeste, živele smo u njegovom stanu tri… »
"Šest meseci nisam plaćala kiriju, znao je da ne radim" Pevačica živela u stanu Ace Pejovića tri godine, otkrila kakva je…
Blic 30.05.2026
Tri godine je živela sa Andreanom Čekić u Pejovićevom stanu i pohvalila je njega i njegovu suprugu kao sjajne stanodavce. Tokom perioda kada nije mogla da radi zbog saobraćajne nesreće Pejovići su je oslobodili svih troškova stanovanja. Pevačica Vanja… »
"Šest meseci nisam plaćala kiriju, znao je da ne radim": Pevačica 3 godine živela u stanu Ace Pejovića
Mondo 30.05.2026
Pevačica Vanja Mijatović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Na početku karijere bila je podstanar, a čak tri godine sa koleginicom Andreanom Čekić živela je u stanu pevača Ace Pejovića. Mijatovićeva je priznala da su Aco Pejović… »
Pevačica živela u stanu kod Ace Pejovića i šest meseci nije plaćala kiriju! Šok ispovest Vanje Mijatović: Jedva sam preživela…
Kurir 30.05.2026
Pevačica Vanja Mijatović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda". Na početku karijere bila je podstanar, a čak tri godine sa koleginicom Andreanom Čekić živela je u stanu pevača Ace Pejovića. Mijatovićeva je priznala da su Aco… »
Vesti dana »
VJT traži identifikovanje osoba koje šire lažne vesti o požaru u Deliblatskoj peščari
Radio 021 pre 18 minutajoš 112 povezane
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih
Otvorena "Nušićijada", gradom odjekivali zvižduci i "pumpaj": Selaković nije smeo na binu, pa se oglasio iz kafane FOTO/VIDEO
Nova pre 10 satijoš 8 povezanih
Čaušić o kritikama: Malo smo razmazili građane - poslednjih godina smo gasili požar u roku od par sati ili par dana
N1 Info pre 53 minutajoš 16 povezanih
Rijera: Imamo sjajnu grupu fudbalera, navijači zaslužuju maksimum; Povratak Ristića u klub
RTV pre 1 satjoš 43 povezane