Повезане вести
„Можда сам га удавио“: Језиви детаљи породичне трагедије у Бечеју
ИндексОнлине пре 56 минута
Бечеј је и даље под утиском трагедије која се догодила у породичној кући у Шумској улици, где је седамнаестогодишњи М. Г. осумњичен да је након сукоба усмртио свог оца Јована Г. (54). Према досадашњим информацијама из… »
Тинејџер се посвађао са оцем, па га задавио: Језиви детаљи убиства у Бечеју, полиција га затекла крвавог до лактова
Мондо пре 2 сата
Седамнаестогодишњи М. Г. ухапшен је због сумње да је у четвртак око 20 часова, након жестоке породичне свађе и туче у породичној кући у Шумској улици у Бечеју, лишио живота свог оца Јована Г. (54). Тинејџер је сам позвао… »
Нови детаљи убиства у Бечеју: Малолетни син убио оца након жестоке свађе, био крвав до лаката
Нова пре 4 сати
Седамнаестогодишњи М. Г. ухапшен је због сумње да је у четвртак око 20 часова, након жестоке породичне свађе и туче у породичној кући у Шумској улици у Бечеју, лишио живота свог оца Јована Г. (54). Тинејџер је сам позвао… »
Полиција затекла дечака крвавог до лаката - "Направио сам му полугу": Језиви детаљи, овако је син убио оца у Бечеју
Курир пре 4 сати
Малолетни Г. М. (17) ухапшен је због сумње да је у четвртак око 20 часова починио кривично дело убиство, тако што је, како се сумња, након жестоке породичне свађе и туче у породичној кући у Бечеју усмртио свог оца Јована Г… »
"Потукли смо се, ваљда је мртав": Малолетник у Бечеју зверски убио оца, па сам окренуо број полиције
Телеграф пре 5 сати
У стравичној породичној трагедији која је потресла Бечеј, седамнаестогодишњи М. Г. ухапшен је због сумње да је у породичној кући у Шумској улици зверски убио свог оца Јована Г. (54). Шокантни детаљи из истраге откривају да је… »
"Пао је на под, па сам му направио полугу..." Син тинејџер убио оца (54) у Бечеју, полиција га затекла крвавог до лаката
Блиц пре 5 сати
М. Г. је у притвору 30 дана због сумње на кривично дело убиства М. Г. је сам позвао полицију, признао инцидент и чекао их крвав на месту злочина Седамнаестогодишњи М. Г. ухапшен је због сумње да је у четвртак око 20 часова… »
Вести дана »
Протест испред Палате Албанија због билборда Србија побеђује који угрожава птице
Бета пре 26 минутајош 58 повезаних
Вучићева посета Пекингу донела нове договоре о сарадњи Србије и Кине
ИндексОнлине пре 3 сатајош 27 повезаних
Вода стиже, али не свима истовремено: Ево који делови територије Чачка ће због пуњења система чекати најдуже
Морава инфо пре 31 минутајош 28 повезаних
Париз гори пред финале Лиге шампиона: бакље, дим и транс навијача ПСЖ-а, атмосфера достиже тачку усијања!
Телеграф пре 2 сатајош 35 повезаних
"Имаш моје срце!" Новак Ђоковић му ово поручио дан после испадања са Ролан Гароса
Вечерње новости пре 11 минутајош 56 повезаних