Povezane vesti
"Bio sam na dijalizi, dobio sam novu priliku za život" Pevač se oglasio nakon transplantacije: Otac mu je bio donor
Blic pre 1 sat
Samir je izjavio da je transplantacija za njega nova prilika za život i da će od sada slaviti 25. maj kao svoj drugi rođendan. Posebno je naglasio da je njegov otac bio donor bubrega i da se obojica sada osećaju dobro. Bosanski pevač Samir Alebić suočio… »
"Bio sam na dijalizi, dobio sam novu priliku za život" Pevač nakon transplantacije bubrega otkrio kroz kakav pakao je prošao…
Kurir pre 49 minuta
Bosanski pevač Samir Alebić suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a nakon godinu i po dana borbe sada je progovorio o borbi. Pevač je objasnio da je bio na dijalizi zbog hronične bolesti bubrega i da je iza sebe ostavio jako težak period. Samir… »
Bosanski pevač imao transplantaciju bubrega: Otac mu je bio donor "Dobio sam novu priliku za život"
Telegraf pre 1 sat
Bosanski pevač Samir Alebić prvi put je progovorio u javnosti nakon teške zdravstvene bitke koju je vodio poslednjih godinu i po dana. Pevača je publika upoznala u popularnoj muzičkoj emisiji "Zvezda možeš biti ti". U svom obraćanju na Instagramu, svojim… »
Vesti dana »
Vučić: Njima smeta transparent Srbija pobeđuje, ne radi se tu o zaštiti ptica
Beta pre 2 satajoš 76 povezanih
Ovako Nikola Jokić slavi gol u finalu Lige šampiona: Morao da ustane zbog magije Kaija Haverca
Mondo pre 10 minutajoš 69 povezanih
Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani noćas dobili tehničku vodu
Serbian News Media pre 6 satijoš 28 povezanih
Pregled takmičarskog dana na Rolan Garosu: Ko to pokušava da postane drugi najmlađi teniser koji je stigao do četvrtog kola?
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih