Povezane vesti
Kako je moj brat holivudski glumac postao zvezda manosfere
BBC News 30.05.2026
Sestra meksičkog influensera El Temaha rekla je za BBC da ga više ne prepoznaje. Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je video sebe kao holivudskog glumca, i uživao u… »
Radio 021 30.05.2026
Sestra meksičkog influensera El Temaha rekla je za BBC da ga više ne prepoznaje. YouTube El Temah ima 11 miliona pratilaca. Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je… »
NIN 30.05.2026
Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je video sebe kao holivudskog glumca, i uživao u slobodnom životnom stilu Los Anđelesa. Danas je poznatiji kao El Temah, najveći… »
Južne vesti 30.05.2026
YouTube El Temah ima 11 miliona pratilaca. Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je video sebe kao holivudskog glumca, i uživao u slobodnom životnom stilu Los Anđelesa… »
Vesti dana »
Nizak vodostaj Dunava otežava dopremu goriva: Vlada najavljuje mere za stabilno snabdevanje
In medija pre 21 minutajoš 27 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
„Zvezda ima tim koji Srbija ne pamti, biće potresa ako ispadnu“
Sport klub pre 11 minutajoš 27 povezanih