Povezane vesti

Kako je moj brat holivudski glumac postao zvezda manosfere

BBC News pre 1 sat
Sestra meksičkog influensera El Temaha rekla je za BBC da ga više ne prepoznaje. Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je video sebe kao holivudskog glumca, i uživao u… »

Radio 021 pre 1 sat
Sestra meksičkog influensera El Temaha rekla je za BBC da ga više ne prepoznaje. YouTube El Temah ima 11 miliona pratilaca. Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je… »

NIN pre 55 minuta
Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je video sebe kao holivudskog glumca, i uživao u slobodnom životnom stilu Los Anđelesa. Danas je poznatiji kao El Temah, najveći… »

Južne vesti pre 53 minuta
YouTube El Temah ima 11 miliona pratilaca. Upozorenje: Neki delovi članka sadrže uvredljive izraze Pre deset godina, Luis Kastiljeha bio je nesputani kreativac, koji je video sebe kao holivudskog glumca, i uživao u slobodnom životnom stilu Los Anđelesa… »

Vesti dana »