Povezane vesti

"Sutra je taj dan" Aleksandra Subotić se oglasila pred ulazak u Elitu! Čeka je honorar od 30.000 evra, a ona svima poručila…

"Sutra je taj dan" Aleksandra Subotić se oglasila pred ulazak u Elitu! Čeka je honorar od 30.000 evra, a ona svima poručila…

Kurir pre 4 sati
Svi koji prate Elitu 9, sa nestrpljenjem iščekuju da se na vratima Bele kuće u Šimanovcima pojavi Aleksandra Subotić o čijem se ulasku neprestano priča. Starleta do sada nije želela da otkriva detalje svog ugovora, pa nije bilo poznato kada će kročiti na… »
"Sutra je taj dan", oglasila se Aleksandra Subotić pred ulazak u Elitu 9: "Dugo su me iščekivali"

"Sutra je taj dan", oglasila se Aleksandra Subotić pred ulazak u Elitu 9: "Dugo su me iščekivali"

Telegraf pre 4 sati
Aleksandra Subotić uskoro ulazi u Elitu 9 a to je otkrila za domaće medije. U Beloj kući je sa nestrpljenjem iščekuju a starleta se sada oglasila i napravila pometnju. Aleksandra do sada nije otkrivala detalje dogovora sa produkcijom, te nije bilo… »
"Sutra je taj dan" Aleksandra Subotić se oglasila pred ulazak u Elitu 9: "Dugo su me iščekivali"

"Sutra je taj dan" Aleksandra Subotić se oglasila pred ulazak u Elitu 9: "Dugo su me iščekivali"

Blic pre 5 sati
Aleksandra Subotić nedavno je u intervjuu za "Blic" otkrila da uskoro ulazi u Elitu 9. Nju sa nestrpljenjem svi čekaju da vide na vratima Bele kuće, a ona se sada oglasila i napravila još veću pometnju. Aleksandra do sada nije otkrivala detalje dogovora… »

Vesti dana »