Povezane vesti

"Bata tap, tap, j....a starleta mu je to radila...": Javio se otac Đanija Barbira i brutalno prozvao Džokera

"Bata tap, tap, j....a starleta mu je to radila...": Javio se otac Đanija Barbira i brutalno prozvao Džokera

Telegraf pre 20 dana
Đani Barbir uspešno je odbranio pojas FNC šampiona u srednjoj kategoriji pred gotovo 20.000 gledalaca u beogradskoj Areni, ali njegova pobeda nad Aleksandrom Ilićem bila je mnogo više od još jednog nastupa u kavezu. U atmosferi koja je bila protiv njega… »
"Pre godinu dana sam bio kraj karijere, evo gde sam danas": Džoker otvorio dušu posle poraza u Beogradu

"Pre godinu dana sam bio kraj karijere, evo gde sam danas": Džoker otvorio dušu posle poraza u Beogradu

Mondo pre 20 dana
Srpski MMA borac Aleksandar Ilić (37) je poražen pred domaćom publikom u Beogradskoj areni, a od njega je bio bolji Hrvat Đani Barbir (28). Posle meča popularni Džoker rešio je da se obrati navijačima na društvenim mrežama, a u nešto dužem izlaganju… »
"Bio sam u nikakvom stanju..." Emotivno obraćanje Aleksandra Ilića nakon poraza od Barbira: Mislio sam da mogu da ga završim...…

"Bio sam u nikakvom stanju..." Emotivno obraćanje Aleksandra Ilića nakon poraza od Barbira: Mislio sam da mogu da ga završim...…

Kurir pre 20 dana
Đani Barbir je u dugo čekanoj borbi pobedio Aleksandra Ilića i tako zadržao šampionski pojas. Borba u okviru FNC 31 događaja pred punim tribinama Beogradske arene je prekratko trajala, završena je u prvoj rundi, ali je publici donela uzbuđenje i… »
"Došao sam da kažem da si papčina": Džoker i Barbir ratuju 5 godina, ovako je počelo rivalstvo

"Došao sam da kažem da si papčina": Džoker i Barbir ratuju 5 godina, ovako je počelo rivalstvo

Mondo pre 20 dana
Spektakularnu noć organizovao je FNC u Beogradu, a najvažniju borbu na događaju odradili su Aleksandar "Džoker" Ilić i Đani Barbir. Hrvatski borac savladao je srpskog jer ga je naterao da tapne, napravljenom polugom već u prvoj rundi. Bio je to - barem… »
Cela Arena je zviždala Hrvatu, a onda je Ilić progovorio i uzeo mikrofon

Cela Arena je zviždala Hrvatu, a onda je Ilić progovorio i uzeo mikrofon

Nova pre 20 dana
MMA spektakl FNC 31 u glavnom gradu Srbije završen je trijumfom Đanija Barbira, koji je u dugoočekivanom meču uspeo da savlada domaćeg borca Aleksandra Ilića i reši višegodišnje rivalstvo. Hrvatski borac je slavio već u prvoj rundi u krcatoj Beogradskoj… »
Čak 20.000 ljudi zviždalo Hrvatu, a onda je Ilić uzeo mikrofon

Čak 20.000 ljudi zviždalo Hrvatu, a onda je Ilić uzeo mikrofon

Sport klub pre 20 dana
FNC spektakl u Beogradu završen je pobedom Đanija Barbira protiv domaćeg takmičara Aleksandra Ilića. Bila je to borba koja se godinama čekala, a sada je odlučeno ko je jači. Hrvatski MMA borac dobio je Ilića u prvoj rundi pred 20.000 gledalaca u… »
Ekskluzivno! Hrvat provocirao Ilića posle pobede u Beogradu! Sa novinarima iz Hrvatske prozivao srpskog borca, a onda gledao…

Ekskluzivno! Hrvat provocirao Ilića posle pobede u Beogradu! Sa novinarima iz Hrvatske prozivao srpskog borca, a onda gledao…

Kurir pre 20 dana
Hrvatski borac je utišao beogradsku publiku na FNC 31 događaju koji je izazvao puno pažnje. Atraktivne borbe su napunile tribine Beogradske arene, a svi su sa nestrpljenjem čekali borbu večeri. Đani Barbir je dočekan glasnim zvižducima, dok je Aleksandru… »
"Džoker" se oglasio nakon bolnog poraza: "Znao sam da će biti haos"

"Džoker" se oglasio nakon bolnog poraza: "Znao sam da će biti haos"

Sportske.net pre 20 dana
Srpski MMA borac Aleksandar "Džoker" Ilić poražen je u borbi večeri na FNC 31 eventu u "Beogradskoj areni". Ilić je izgubio od Hrvata Đanija Barbira i nije uspeo da osvoji šampionski pojas u kategoriji do 84 kilograma. Srpskom borcu presudio je "armbar"… »
(VIDEO) Neverica u "Areni", Barbir naterao "Džokera" na predaju

(VIDEO) Neverica u "Areni", Barbir naterao "Džokera" na predaju

Sportske.net pre 20 dana
Spektakularan FNC 31 gledali smo sinoć u "Beogradskoj areni". Regionalne borilačke zvezde donele su mnogo uzbuđenja ljubiteljima MMA, a u borbi večeri Hrvat Đani Barbir pobedio je našeg Aleksandra "Džokera" Ilića. Barbir je tako odbranio pojas u… »
Barbir pobedio Džokera! Ilić nije izdržao, morao je da preda meč - evo šta se dogodilo! (video)

Barbir pobedio Džokera! Ilić nije izdržao, morao je da preda meč - evo šta se dogodilo! (video)

Kurir pre 20 dana
Dugo se čekao "main event" na FNC 31, dugo se čekala borba između Aleksandra Džokera Ilića i Đanija Barbira, mnogo je obećavao srpski borac, ali... On je morao da "tapka" i preda već u prvoj rundi, kada mu je Đani uhvatio ruku. Nije bilo favorita u ovom… »
Oglasio se Aleksandar Džoker Ilić: Otkrio zašto je izgubio borbu, pa izgovorio velike reči za Hrvata

Oglasio se Aleksandar Džoker Ilić: Otkrio zašto je izgubio borbu, pa izgovorio velike reči za Hrvata

Telegraf pre 20 dana
Srpski MMA borac Aleksandar Džoker Ilić nije uspeo da osvoji FNC pojas srednje kategorije, pošto je na FNC 31 pred 20.000 ljudi u Beogradskoj areni poražen od strane Đanija Barbira iz Hrvatske, koji je slavio prekidom i polugom na ruci posle koje je… »
FNC sprema revanš meč Đani Barbir - Džoker Ilić: Ovog puta u Zagrebu, brže nego što bilo ko očekuje!

FNC sprema revanš meč Đani Barbir - Džoker Ilić: Ovog puta u Zagrebu, brže nego što bilo ko očekuje!

Telegraf pre 20 dana
Iza nas je spektakularni MMA događaj, gde su u glavnoj borbi večeri na FNC 31 u punoj Beogradskoj areni snage odmerili Đani Barbir i Aleksandar Džoker Ilić, gde je hrvatski borac slavio prekidom u prvoj rundi posle poluge na ruci. Borba je ipak opravdala… »
Spektakl u Areni: "Džoker" ostao bez pobede, Stošić nokautirao bivšu NFL zvezdu VIDEO

Spektakl u Areni: "Džoker" ostao bez pobede, Stošić nokautirao bivšu NFL zvezdu VIDEO

Nova pre 20 dana
MMA spektakl FNC 31 opravdao je sva očekivanja i još jednom potvrdio da je Beograd centar borilačkog sporta u regionu. Najveća srpska dvorana, Beogradska arena, bila je gotovo ispunjena do poslednjeg mesta na četvrtom događaju koji je hrvatska promocija… »
Muk zbog Hrvata u Areni, naterao Ilića da tapka: "Beograde, opraštam ti ove uvrede"

Muk zbog Hrvata u Areni, naterao Ilića da tapka: "Beograde, opraštam ti ove uvrede"

Mondo pre 20 dana
Hrvat Đani Barbir (28) odbranio je titulu u srednjoj kategoriji pobedivši srpskog izazivača Aleksandra "Džokera" Ilića (37). Pobedio ga je "polugom", u prvoj rundi borbe koja se čekala godinama. Barbir se okliznuo na početku borbe, što Ilić nije uspeo da… »
Šteta! Džoker Ilić "tapkao", morao je da preda Đaniju Barbiru... Hrvat odneo pobedu usred Beogradske arene

Šteta! Džoker Ilić "tapkao", morao je da preda Đaniju Barbiru... Hrvat odneo pobedu usred Beogradske arene

Telegraf pre 20 dana
Dugo se čekao "main event" na FNC 31, dugo se čekala borba između Aleksandra Džokera Ilića i Đanija Barbira, mnogo je obećavao srpski borac, ali... On je morao da "tapka" i preda već u prvoj rundi, kada mu je Đani uhvatio ruku. Nije bilo favorita u ovom… »

Vesti dana »