Povezane vesti
"Toni nije hteo da mi pomogne..." Dragana Mirković o krahu braka sa Bijelićem: O ovome je samo jednom pričala
Telegraf 31.05.2026
Pevačica Dragana Mirković se razvela od biznismena Tonija Bijelića posle čak 24 godine braka, o čemu je brujao ceo region. Iako se pevačica nakon toga nije oglašavala, niti komentarisala svoj razvod, ona je u javnost govorila o neslaganju sa suprugom… »
"Toni nije hteo da mi novčano pomogne, hladno je rekao da je to samo moje" Dragana Mirković o neslaganju sa Bijelićem na kraju…
Blic 31.05.2026
Otkrila je da nije imala finansijsku pomoć od supruga za humanitarne projekte. Nakon razvoda, deca su se vratila kod Dragane da joj budu podrška. Pevačica Dragana Mirković se razvela od biznismena Tonija Bijelića posle čak 24 godine braka, o čemu je… »
Vesti dana »
Crni bilans američkog napada na Iran: Najmanje četvoro ubijenih i više od 50 povređenih u udaru na stambenu zgradu
Kurir pre 3 satajoš 7 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 2. septembar: Sunčano i toplo, na jugozapadu Srbije kratka kiša
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Banjaluka: Nekoliko hiljada ljudi na skupu povodom smrti Ratka Mladića
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Sastaju se Tramp, Putin i Si? Oglasila se Moskva: Mogao bi se organizovati trilateralni sastanak
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Makron pozvao na nove sankcije EU protiv Rusije posle pokušaja napada dronom u Lajpcigu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane