Povezane vesti
'Verovala sam da su mi preci antifašisti, a onda sam otkrila da je pradeda bio nacista'
Radio 021 pre 21 dana
Osamdeset godina nakon poraza nacističke vlasti 1945. godine, pitanja porodične istorije ostaju izuzetno osetljivo pitanje za nemačko društvo. Getty Images / Die Zeit / BBC News „Dok sam odrastala, verovala sam i bila sam ponosna što potičem iz porodice… »
'Verovala sam da su mi preci antifašisti, a onda sam otkrila da je pradeda bio nacista'
BBC News pre 21 dana
Osamdeset godina nakon poraza nacističke vlasti 1945. godine, pitanja porodične istorije ostaju izuzetno osetljivo pitanje za nemačko društvo. „Dok sam odrastala, verovala sam i bila sam ponosna što potičem iz porodice antifašista", kaže za BBC na ruskom… »
‘Verovala sam da su mi preci antifašisti, a onda sam otkrila da je pradeda bio nacista’
Danas pre 21 dana
„Dok sam odrastala, verovala sam i bila sam ponosna što potičem iz porodice antifašista“, kaže za BBC na ruskom 57-godišnja Roza iz Berlina. Ime joj je promenjeno na njen zahtev. Ali je na kraju saznala istinu: da je fašizam bio duboko ukorenjen u celom… »
NIN pre 21 dana
"Dok sam odrastala, verovala sam i bila sam ponosna što potičem iz porodice antifašista", kaže za BBC na ruskom 57-godišnja Roza iz Berlina. Ime joj je promenjeno na njen zahtev. Ali je na kraju saznala istinu: da je fašizam bio duboko ukorenjen u celom… »
‘Verovala sam da su mi preci antifašisti, a onda sam otkrila da je pradeda bio nacista’
Južne vesti pre 21 dana
Getty Images / Die Zeit / BBC News „Dok sam odrastala, verovala sam i bila sam ponosna što potičem iz porodice antifašista“, kaže za BBC na ruskom 57-godišnja Roza iz Berlina. Ime joj je promenjeno na njen zahtev. Ali je na kraju saznala istinu: da je… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić (20) zbog ubistva Čačanina (19) na Gradskoj plaži
Politika pre 52 minutajoš 32 povezane
Tri fascinantne proslave solsticija: Od Inka do severa Evrope
Kosmički glasnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Vens stigao u Švajcarsku na pregovore, iransku delegaciju predvodi Kalibaf; Bagei: Prekid vatre u Libanu jedna od centralnih tema
RTS pre 17 minutajoš 39 povezanih
Ozbiljne prozivke na račun Marina: „Što ovolike krševe dovodi u Zvezdu?!“
Hot sport pre 5 satijoš 30 povezanih
Vučić o aferi „zvučni top“: Da li vi mislite da će šef FSB da vam stavi potpis na nešto što je laž
Sputnik pre 1 satjoš 25 povezanih