Povezane vesti
Roda se vratila Jeleni iz Idvora: 'Moj Roki je doveo i snajku'
BBC News pre 21 dana
Jelena Kalin iz Idvora u južnom Banatu, vodič u muzeju Mihajlo Pupin, spašava povređene rode, a jedna koju je othranila pre tri godine, Roki, ovog proleća joj se vratila i dovela partnerku. Jelena Kalin, iz sela Idvor u južnom Banatu, dane provodi između… »
NIN pre 21 dana
Jelena Kalin, iz sela Idvor u južnom Banatu, dane provodi između muzeja posvećenog naučniku Mihajlu Pupinu i spasavanja povređenih roda. Kao vodič kroz Pupinov život i delo svakodnevno dočekuje stotine turista, a posle brine o pticama. Pre tri godine… »
Radio 021 pre 21 dana
Jelena Kalin iz Idvora u južnom Banatu, vodič u muzeju Mihajlo Pupin, spašava povređene rode, a jedna koju je othranila pre tri godine, Roki, ovog proleća joj se vratila i dovela partnerku. Jelena Kalin, privatna arhiva Jelena sa Rokijem Jelena Kalin, iz… »
Roda se vratila Jeleni iz Idvora: ‘Moj Roki je doveo i snajku’
Južne vesti pre 21 dana
Jelena Kalin, privatna arhiva Jelena sa Rokijem Jelena Kalin, iz sela Idvor u južnom Banatu, dane provodi između muzeja posvećenog naučniku Mihajlu Pupinu i spasavanja povređenih roda. Kao vodič kroz Pupinov život i delo svakodnevno dočekuje stotine… »
Vesti dana »
Vučić u Jedinstvenom dispečerskom centru: Vozovi više neće kasniti, popravićemo prugu Valjevo-Vrbnica
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Vlasti Katara najavile početak razgovora između SAD i Irana u Švajcarskoj
Insajder pre 30 minutajoš 59 povezanih
(Mape) Krak linijskog olujnog sistema sve bliži Srbiji. U ovom gradu trenutno je pakleno, ali vrlo uskoro stiže dramatičan preokret: RHMZ izdao hitno upozorenje, na udaru i Beograd!
Blic pre 2 satajoš 52 povezane
Ozbiljne prozivke na račun Marina: „Što ovolike krševe dovodi u Zvezdu?!“
Hot sport pre 6 satijoš 31 povezana