Povezane vesti
Roda se vratila Jeleni iz Idvora: 'Moj Roki je doveo i snajku'
BBC News pre 6 sati
Jelena Kalin iz Idvora u južnom Banatu, vodič u muzeju Mihajlo Pupin, spašava povređene rode, a jedna koju je othranila pre tri godine, Roki, ovog proleća joj se vratila i dovela partnerku. Jelena Kalin, iz sela Idvor u južnom Banatu, dane provodi između… »
NIN pre 6 sati
Jelena Kalin, iz sela Idvor u južnom Banatu, dane provodi između muzeja posvećenog naučniku Mihajlu Pupinu i spasavanja povređenih roda. Kao vodič kroz Pupinov život i delo svakodnevno dočekuje stotine turista, a posle brine o pticama. Pre tri godine… »
Radio 021 pre 6 sati
Jelena Kalin iz Idvora u južnom Banatu, vodič u muzeju Mihajlo Pupin, spašava povređene rode, a jedna koju je othranila pre tri godine, Roki, ovog proleća joj se vratila i dovela partnerku. Jelena Kalin, privatna arhiva Jelena sa Rokijem Jelena Kalin, iz… »
Roda se vratila Jeleni iz Idvora: ‘Moj Roki je doveo i snajku’
Južne vesti pre 6 sati
Jelena Kalin, privatna arhiva Jelena sa Rokijem Jelena Kalin, iz sela Idvor u južnom Banatu, dane provodi između muzeja posvećenog naučniku Mihajlu Pupinu i spasavanja povređenih roda. Kao vodič kroz Pupinov život i delo svakodnevno dočekuje stotine… »
Vesti dana »
Ruski Dončić pokorio Evropu, a kod kuće proživljava pakao! Bivša žena mu zabranila da viđa ćerku! Zbog alimentacije nije smeo da napušta Rusiju!
Kurir pre 2 satajoš 46 povezanih
Grosi: Napad na Zaporošku nuklearnu elektranu ugrozio principe nuklearne bezbednosti
NIN pre 44 minutajoš 22 povezane