Повезане вести
"Прошла сам кроз толико боли..." Шакира опет причала о Пикеу, открила и да ли има нову љубав
Нова пре 3 сата
Пре четири године јавност је помно пратила славни раскид колумбијске звезде Шакире и шпанског фудбалера Ђерара Пикеа, а она је сада прешла преко свега и захвална је на свим искуствима које је проживела – па и оним болним. Шакира… »
"Прошла сам кроз толико боли..." Шакира и 4 године након раскида с Пикеом не престаје да прича о њему: "Распала ми се…
Курир пре 5 сати
Пре четири године јавност је помно пратила славни раскид колумбијске звезде Шакире и шпанског фудбалера Ђерара Пикеа, а она је сада прешла преко свега и захвална је на свим искуствима које је проживела – па и оним болним. Шакира… »
Вести дана »
Србија данас слави Дан полиције: Најмања стопа криминала, уручене медаље неустрашивим херојима
Телеграф пре 42 минутајош 28 повезаних
У Паризу приведено више од 400 особа умешаних у нереде након финала Лиге шампиона
Н1 Инфо пре 1 сатјош 37 повезаних
ИДФ: Заузели смо стратешку важну тврђаву Бофор у Либану; ИРГЦ: За 24 сата кроз Ормуз прошло 28 бродова
РТС пре 42 минутајош 26 повезаних
Овакав почетак јуна нисте очекивали! Ова 2 дана биће веома критична: прете олује са грмљавином и град
Телеграф пре 7 минутајош 27 повезаних
Дачић: Ако социјалисти желе да останем председник ја сам спреман, нисам узалуд поново рођен
Бета пре 4 сатијош 12 повезаних