Povezane vesti
Osvajaču će biti prvenac: Neobičan scenario na ovogodišnjem Rolan Garosu, čistka favorita već do osmine finala
Večernje novosti pre 1 sat
Ne pamti se, za veka "Open ere", ovolika "seča knezova" još u prvoj nedelji jednog grend slema. Foto: Goran Čvorović Ostaće zabeleženo u teniskoj istoriji da na ovom Rolan Garosu, prvi put od 1968. godine, već u osmini finala neće biti nekoga od osvajača… »
Ovo su parovi osmine finala Rolan Garosa: Neko od ovih momaka će biti novi Grend slem šampion!
Telegraf pre 13 sati
Danas ulazimo u završnu fazu Rolan Garosa koji je sa sobom doneo toliko iznenađenja i šokova da uopšte ne čudi što ćemo iz svega toga dobiti novog Grend slem šampiona. Formirani su parovi osmine finala, a videćemo ko će svoje ime, na kraju, upisati u… »
„Biće teže nadmašiti mojih 14 titula na RG nego Novakovih 24 GS“
Sport klub pre 15 sati
„Netfliksov“ dokumentarac o životu Rafaela Nadala je noćas imao premijeru a oni koji su ga gledali ističu jednu rečenicu kralja šljake: – Moj rekord na Rolan Garosu će biti teško srušiti. Mislim da će to biti teže nego nadmašiti 24 gren slem titule… »
Neko od ovih 16 će osvojiti Rolan Garos
Sport klub pre 15 sati
Alkaraz povređen, Đoković i Siner ispali, Medvedev je Medvedev, Vavrinka ima 40 godina (a nije Đoković) i tek tako... U Parizu 2026. godine dobićemo novog grend slem šampiona. Od preostalih 16 učesnika, trojica imaju iskustvo učešća u grend slem finalima… »
Vesti dana »
"Ovo je za Duleta i mog kuma koji je preminuo": Jovanović na ivici suza posle titule
Mondo pre 24 satajoš 33 povezane
Makron pozvao na brz sporazum između Vašingtona i Teherana
Radio sto plus pre 24 satajoš 49 povezanih
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Luis Enrike – čovek koji je od tima gubitnika napravio pobedničku mašineriju
Danas pre 8 satijoš 50 povezanih