Povezane vesti

Osvajaču će biti prvenac: Neobičan scenario na ovogodišnjem Rolan Garosu, čistka favorita već do osmine finala

Osvajaču će biti prvenac: Neobičan scenario na ovogodišnjem Rolan Garosu, čistka favorita već do osmine finala

Večernje novosti pre 1 sat
Ne pamti se, za veka "Open ere", ovolika "seča knezova" još u prvoj nedelji jednog grend slema. Foto: Goran Čvorović Ostaće zabeleženo u teniskoj istoriji da na ovom Rolan Garosu, prvi put od 1968. godine, već u osmini finala neće biti nekoga od osvajača… »
Ovo su parovi osmine finala Rolan Garosa: Neko od ovih momaka će biti novi Grend slem šampion!

Ovo su parovi osmine finala Rolan Garosa: Neko od ovih momaka će biti novi Grend slem šampion!

Telegraf pre 13 sati
Danas ulazimo u završnu fazu Rolan Garosa koji je sa sobom doneo toliko iznenađenja i šokova da uopšte ne čudi što ćemo iz svega toga dobiti novog Grend slem šampiona. Formirani su parovi osmine finala, a videćemo ko će svoje ime, na kraju, upisati u… »
„Biće teže nadmašiti mojih 14 titula na RG nego Novakovih 24 GS“

„Biće teže nadmašiti mojih 14 titula na RG nego Novakovih 24 GS“

Sport klub pre 15 sati
„Netfliksov“ dokumentarac o životu Rafaela Nadala je noćas imao premijeru a oni koji su ga gledali ističu jednu rečenicu kralja šljake: – Moj rekord na Rolan Garosu će biti teško srušiti. Mislim da će to biti teže nego nadmašiti 24 gren slem titule… »
Neko od ovih 16 će osvojiti Rolan Garos

Neko od ovih 16 će osvojiti Rolan Garos

Sport klub pre 15 sati
Alkaraz povređen, Đoković i Siner ispali, Medvedev je Medvedev, Vavrinka ima 40 godina (a nije Đoković) i tek tako... U Parizu 2026. godine dobićemo novog grend slem šampiona. Od preostalih 16 učesnika, trojica imaju iskustvo učešća u grend slem finalima… »

Vesti dana »