Povezane vesti

Rafael Leao najavio odlazak iz Milana: Dao sam sve što sam mogao

Rafael Leao najavio odlazak iz Milana: Dao sam sve što sam mogao

RTS pre 6 sati
Portugalski fudbaler Rafael Leao najavio je odlazak iz Milana u letnjem prelaznom roku. Rfael Leao je od 2019. godine član Milana za koji je u svim takmičenjima odigrao 291 meč i dao 80 golova. "Milan mi je pomogao da rastem i podržao me je u teškim… »
Rafael Leao najavio odlazak iz Milana

Rafael Leao najavio odlazak iz Milana

Politika pre 6 sati
Portugalski fudbaler je od 2019. godine član Milana. LISABON - Portugalski fudbaler Rafael Leao najavio je odlazak iz Milana u letnjem prelaznom roku. Leao (26) je od 2019. godine član Milana za koji je u svim takmičenjima odigrao 291 meč i dao 80… »
Kraj jedne ere: Rafael Leao se oprostio od Milana!

Kraj jedne ere: Rafael Leao se oprostio od Milana!

Večernje novosti pre 7 sati
Portugalski krilni napadač, Rafael Leao, karijeru neće nastaviti u Milanu. Photo: AP/Antonio Calanni) "Milan mi je pomogao da rastem i podržao me je u teškim trenucima moje karijere, ali sada osećam da mi je potrebno nešto novo", rekao je Leao za… »
Leao se oprostio od Milana: "Dao sam sve ovom klubu"

Leao se oprostio od Milana: "Dao sam sve ovom klubu"

B92 pre 7 sati
Portugalac Rafael Leao rekao je da će ovog leta napustiti Milan u kojem je bio od 2019. godine. Portugalac je samo potvrdio spekulacije u vezi sa njegovim statusom u taboru "rosonera" i sa njegovim odlaskom koje su postale sve glasnije kako je sezona… »

Vesti dana »