Povezane vesti
Rafael Leao najavio odlazak iz Milana: Dao sam sve što sam mogao
RTS pre 6 sati
Portugalski fudbaler Rafael Leao najavio je odlazak iz Milana u letnjem prelaznom roku. Rfael Leao je od 2019. godine član Milana za koji je u svim takmičenjima odigrao 291 meč i dao 80 golova. "Milan mi je pomogao da rastem i podržao me je u teškim… »
Rafael Leao najavio odlazak iz Milana
Politika pre 6 sati
Portugalski fudbaler je od 2019. godine član Milana. LISABON - Portugalski fudbaler Rafael Leao najavio je odlazak iz Milana u letnjem prelaznom roku. Leao (26) je od 2019. godine član Milana za koji je u svim takmičenjima odigrao 291 meč i dao 80… »
Kraj jedne ere: Rafael Leao se oprostio od Milana!
Večernje novosti pre 7 sati
Portugalski krilni napadač, Rafael Leao, karijeru neće nastaviti u Milanu. Photo: AP/Antonio Calanni) "Milan mi je pomogao da rastem i podržao me je u teškim trenucima moje karijere, ali sada osećam da mi je potrebno nešto novo", rekao je Leao za… »
Leao se oprostio od Milana: "Dao sam sve ovom klubu"
B92 pre 7 sati
Portugalac Rafael Leao rekao je da će ovog leta napustiti Milan u kojem je bio od 2019. godine. Portugalac je samo potvrdio spekulacije u vezi sa njegovim statusom u taboru "rosonera" i sa njegovim odlaskom koje su postale sve glasnije kako je sezona… »
Vesti dana »
Španski teniser Rafael Hodar preokretom do četvrtfinala Rolan Garosa
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 36 povezanih
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 2 satajoš 46 povezanih
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 29 minutajoš 31 povezana
Uhapšen Nišlija zbog sumnje da je nudio mito policiji
Serbian News Media pre 15 minutajoš 19 povezanih
Ovakav početak juna niste očekivali! Ova 2 dana biće veoma kritična: prete oluje sa grmljavinom i grad
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih