Povezane vesti

Srebrni baloni i torta u obliku srca: Milica čestitala rođendan Željku Mitroviću, evo koliko godina je napunio (foto)

Srebrni baloni i torta u obliku srca: Milica čestitala rođendan Željku Mitroviću, evo koliko godina je napunio (foto)

Mondo pre 7 sati
U domu Mitrovića upriličeno je slavlje povodom rođendana Željka Mitrovića, a Milica Mitrović mu je javno uputila emotivnu čestitku. Milica se oglasila na društvenim mrežama, gde je uz video sastavljen od njihovih zajedničkih uspomena podelila dirljive… »
"Ti si moj mir i moja snaga", Milica čestitala rođendan Željku uz najlepše reči: Volim te

"Ti si moj mir i moja snaga", Milica čestitala rođendan Željku uz najlepše reči: Volim te

Kurir pre 8 sati
U domu Mitrovića upriličeno je slavlje povodom 59. rođendana Željka Mitrovića, a Milica Mitrović mu je tim povodom javno uputila emotivnu čestitku. Milica se oglasila na društvenim mrežama, gde je uz video sastavljen od njihovih zajedničkih uspomena… »
(Video) Veliko slavlje u domu Željka Mitrovića: Stigla torta u obliku srca, svuda baloni, Milica ga grli: "Ti si moja snaga…

(Video) Veliko slavlje u domu Željka Mitrovića: Stigla torta u obliku srca, svuda baloni, Milica ga grli: "Ti si moja snaga…

Blic pre 9 sati
Milica je dodatno izrazila ljubav prema Željku na društvenim mrežama. Najbliži su priredili iznenađenje i slavlje sa tortom u obliku crvenog srca i balonima. U domu Mitrovića napravljeno je slavlje povodom 59. rođendana Željka Mitrovića, a Milica… »
U domu Mitrovića veliko slavlje, priredili mu iznenađenje: Torta u obliku srca i baloni, Milica ga ljubi

U domu Mitrovića veliko slavlje, priredili mu iznenađenje: Torta u obliku srca i baloni, Milica ga ljubi

Telegraf pre 8 sati
U domu Željka Mitrovića danas je poseban dan. Naime, Željko proslavlja 59. rođendan i tim povodom najmiliji su mu priredili iznenađenje. Supruga Milica Mitrović mu se obratila emotivnim rečima te mu čestitala ovaj dan. Naime, ona se oglasila na mrežama… »

Vesti dana »