Povezane vesti
"Ne samo u krevetu, nego i na parkingu" Jovana Jeremić se prilepila uz dečka, Tigar sve snimio: "Vidite šta mi radi moja žena"…
Blic pre 5 sati
Snimak je izazvao mnogo reakcija i nasmejao fanove ovog poznatog para. U videu Tigar duhovito komentariše kako mu je Jovana 'prilepljena' i u krevetu i na parkingu. Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je započela zajednički život sa svojim izabranikom… »
"Ne samo u krevetu nego i na parkingu" Jovana se zalepila za Tigra, on sve snimao: "Vidite šta mi radi žena"
Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je započela zajednički život sa svojim izabranikom, bokserom Milošem Stojanovićem Tigrom. Ako je suditi po njenom širokom osmehu, izjavama koje daje pronašla je srodnu dušu. Njih dvoje su nerazdvojni i često objavljuju… »
Vesti dana »
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 2 satajoš 46 povezanih
Šta se dešava u Ormuskom moreuzu? Iran objavio nove podatke
Večernje novosti pre 4 satijoš 30 povezanih
Neuspelo podmićivanje: Da bi izbegao alkotest Nišlija prvo ponudio mito, pa dao pun "gas" da pobegne
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih
Grosi: Napad na Zaporošku nuklearnu elektranu ugrozio principe nuklearne bezbednosti
Insajder pre 43 minutajoš 22 povezane