Povezane vesti
"Pokazala je kakva je osoba" Darine reči kao oštrice mača, progovorila o Seki "Želela je da mi naudi..."
Telegraf pre 20 dana
Pevačice Dara Bubamara i Seka Aleksić u sukobu su već osam godina. Nekadašnje drugarice prekinule su druženje 2018. godine kada su obe imale koncert u "Beogradskoj areni". Iako su bile bliske i dolazile na privatne proslave jedna kod druge, od tada… »
"Želela je da mi naudi": Dara Bubamara oplela po Seki Aleksić, nije joj oprostila skandal od pre 8 godina
Mondo pre 20 dana
Nekadašnje drugarice Seka Aleksić i Dara Bubamara prekinule su druženje 2018. godine kada su obe imale koncert u "Beogradskoj areni". Iako su bile bliske i dolazile na privatne proslave jedna kod druge, od tada nemaju nikakav kontakt. Dara Bubamara nema… »
"Želela je da mi naudi" Dara Bubamara nikad brutalnije od Seki Aleksić: Pokvarena je, tražila sam da prestane da govori javno…
Kurir pre 20 dana
Pevačice Dara Bubamara i Seka Aleksić u sukobu su već osam godina. Nekadašnje drugarice prekinule su druženje 2018. godine kada su obe imale koncert u "Beogradskoj areni". Iako su bile bliske i dolazile na privatne proslave jedna kod druge, od tada… »
"Pokazala je kakva je osoba, nemam nikakvu emociju" Dara Bubamara bez pardona o Seki Aleksić, nije birala reči: "Nije ona…
Blic pre 20 dana
Sukob je nastao kada je Seka zakazala koncert sedam dana pre Darinog, što je Dara ocenila kao loš potez. Dara tvrdi da prekida kontakte sa ljudima za koje smatra da su joj nanelo zlo, bez obzira na prošlo prijateljstvo. Pevačice Dara Bubamara i Seka… »
Vesti dana »
Džej Di Vens stigao u Švajcarsku, počinju pregovori o okončanju rata u Iranu
Beta pre 25 minutajoš 29 povezanih
Najgori je selektor Srbije, vodio "Orlove" u Beogradu protiv Albanije, na Mundijalu sa Kurasaom ispisao istoriju
Telegraf pre 35 minutajoš 29 povezanih
De la Fuente: Pritisak… igrači prate sve što se piše – ljuti su
Sport klub pre 3 satajoš 29 povezanih