Povezane vesti

Predrag Mijatović: „Vučića sam upoznao kad sam došao u Partizan, Milo je i dalje moj prijatelj“

Predrag Mijatović: „Vučića sam upoznao kad sam došao u Partizan, Milo je i dalje moj prijatelj“

Danas pre 1 sat
Predrag Mijatović član Privremene radne grupe Partizana gostovao je u emisiji na Radio televiziji Srbije „Za stolom sa Apostolom“, gde je govorio o brojnim temama. Dotakao je i svog odnosa sa Milom Đukanovićem i Aleksandrom Vučićem. – Apsolutno sam… »
Mijatović progovorio o odnosu sa Vučićem: "Shvatio sam da Partizan ne može napred bez pomoći države"

Mijatović progovorio o odnosu sa Vučićem: "Shvatio sam da Partizan ne može napred bez pomoći države"

Nova pre 2 sata
Predrag Mijatović, potpredsednik FK Partizan i jedan od vodećih ljudi Radne grupe Partizana, pričao je o svom odnosu sa političarima Aleksandrom Vučićem i Milom Đukanovićem. Na samom početku gostovanja na RTS-u, Mijatović se osvrnuo na novinarsku… »
Mijatović: Vučića sam upoznao kad sam došao u Partizan

Mijatović: Vučića sam upoznao kad sam došao u Partizan

Sport klub pre 3 sata
Jedan od vodećih ljudi Radne grupe Partizana Predrag Mijatović govorio o brojnim temama, pa i o odnosu sa Aleksandrom Vučićem i Milom Đukanovićem. Predrag Mijatović član Privremene radne grupe Partizana gostovao je u emisiji na Radio televiziji Srbije… »

Vesti dana »