Povezane vesti

Mijatović: "Partizan je u teškoj situaciji - nek članovi sutra izaberu ko će voditi klub"

Mijatović: "Partizan je u teškoj situaciji - nek članovi sutra izaberu ko će voditi klub"

B92 pre 2 sata
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović kaže da će članovi skupštine crno-belih 1. juna izabrati ko će voditi klub. Mijatović je gostujući na "RTS-u" govorio o raznim temama, pa i o pomoći države. Kaže da je predsednika Srbije Aleksandra Vučića upoznao… »
Predrag Mijatović otvorio dušu pred sudbonosnu Skupštinu Partizana! Otkrio u kakvom je odnosu sa Rasimom Ljajićem i sa kim ima…

Predrag Mijatović otvorio dušu pred sudbonosnu Skupštinu Partizana! Otkrio u kakvom je odnosu sa Rasimom Ljajićem i sa kim ima…

Kurir pre 2 sata
Dan uoči sednice Skupštine FK Partizan, koja bi mogla da odredi budućnost kluba, potpredsednik crno-belih Predrag Mijatović otvoreno je govorio o stanju u Humskoj, odnosima u upravi i ljudima sa kojima ne deli isto mišljenje. Gostujući u emisiji "Za… »
Mijatović: Moj odnos sa Vučićem počinje kada sam ušao u Partizan, napred smo mogli samo uz pomoć države

Mijatović: Moj odnos sa Vučićem počinje kada sam ušao u Partizan, napred smo mogli samo uz pomoć države

RTS pre 3 sata
Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović rekao je u emisiji "Za stolom sa Apostolom" da će članovi Skupštine crno-belih u ponedeljak izabrati ko će voditi klub u narednom periodu i da je pred njima možda i najveća odgovornost u istoriji… »
Mijatović: "Sa Rasimom nikakav problem, Lazović i Forcan ne mogu sa bikom iz koride!"

Mijatović: "Sa Rasimom nikakav problem, Lazović i Forcan ne mogu sa bikom iz koride!"

Sportske.net pre 3 sata
Potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović izjavio je uoči Skupštine kluba da nema nesuglasica sa predsednikom Rasimom Ljajićem, ali je istakao da pojedini članovi uprave nisu spremni da odgovore izazovima vođenja kluba… »

Vesti dana »