Povezane vesti
Pevačica brutalno pretučena Otac i dvojica sinova se iživljavali, sve je prijavila policiji: "Dobila sam potres mozga" (foto)…
Blic pre 4 sati
Napali su je otac i dvojica sinova, koje je ranije prijavljivala za silovanje 'Ona je otkrila da problem već godinama traje Nekadašnja pevačica i bodibilderka Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva, ponovo je postala žrtva brutalnog nasilja. Nju su… »
"Teror traje 15 godina" Pevačica brutalno pretučena, jezive scene u modricama: "Manijaci će me osakatiti"
Telegraf pre 4 sati
Silvija Mišanović, poznata kao Super Silva, pretrpela je brutalno nasilje. I pored prijava policiji, strahuje za svoj život zbog napadača. - Bacili su me na ulicu i izudarali. Dobila sam potres mozga, a telo mi je puno podliva. Sve sam i ovoga puta… »
"Bacali su me po ulici, telo mi je puno modrica, imam potres mozga" Pevačica jezivo pretučena: Manijaci će me osakatiti
Kurir pre 5 sati
"Bacili su me na ulicu i izudarali. Dobila sam potres mozga, a telo mi je puno podliva. Sve sam i ovoga puta prijavila policiji, no kada će meni neko zaista pomoći? Ti manijaci će me osakatiti", ispričala je za Jutarnji list prestravljena pevačica… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 16 minutajoš 58 povezanih
Jedna osoba poginula u izraelskom napadu na ribarsku luku u Gazi
Politika pre 32 minutajoš 35 povezanih
Luis Enrike – čovek koji je od tima gubitnika napravio pobedničku mašineriju
Danas pre 4 satijoš 49 povezanih
"Svakom dođe žuta minuta" Borko Radivojević o Mini Kostić koja je završila u Lazi: "Ko zna o čemu razmišlja", otkrio šta joj želi
Blic pre 52 minutajoš 23 povezane