Povezane vesti

Najavila da dolazi! ALEKSANDRA DUBOTIĆ SA PECOM DOŠLA NA KAPIJU!

Najavila da dolazi! ALEKSANDRA DUBOTIĆ SA PECOM DOŠLA NA KAPIJU!

Svet & Skandal pre 1 sat
PRVO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE! Aleksandra Subotić snimljena sa mužem na aerodromu: Peca besan zbog kamera, a ona otkrila zašto NE ULAZI u Elitu 9 Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić snimljena je danas na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u… »
"Neka se spreme, sve će goreti" Evo da li će Subotićka ući u Elitu! Starleta spakovala kofere, uputila se ovde! Najavila haos…

"Neka se spreme, sve će goreti" Evo da li će Subotićka ući u Elitu! Starleta spakovala kofere, uputila se ovde! Najavila haos…

Kurir pre 2 sata
Starleta Aleksandra Subotić je prethodne večeri podelila objavu koja je mnoge zaintrigirala, pa je većina pomislila da je danas taj dan kada ćemo je ugledati na vratima Bele kuće u Šimanovcima. Međutim, izgleda da se najava nije odnosila na to. Iako je i… »
(Video) Aleksandra Subotić prvi put u javnosti sa pecom: Otkrila sve o ulasku u Elitu 9, pa pomenula decu: "Pod velikim sam…

(Video) Aleksandra Subotić prvi put u javnosti sa pecom: Otkrila sve o ulasku u Elitu 9, pa pomenula decu: "Pod velikim sam…

Blic pre 4 sati
Putovanje u Francusku bez dece prijalo im je i te kako. Aleksandra je izazvala veliku pažnju prisutnih čim se pojavila na aerodromu. Bivšu rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić danas smo uhvatili na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u pratnji supruga… »
Aleksandra Subotić prvi put sa mužem u javnosti: Peca besan, a ona otkrila sve o ulasku u Elitu 9

Aleksandra Subotić prvi put sa mužem u javnosti: Peca besan, a ona otkrila sve o ulasku u Elitu 9

Mondo pre 4 sati
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić danas je snimljena na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u pratnji supruga Predraga Pece Raspopovića, a ovo je prvi put da se ljubavni par pojavio zajedno u javnosti. Aleksandra i Peca bili su vidno… »
Umesto ulaska u "Elitu", Subotićka spakovala kofere: Progovorila o ulasku u rijaliti - "Imam dvoje dece"

Umesto ulaska u "Elitu", Subotićka spakovala kofere: Progovorila o ulasku u rijaliti - "Imam dvoje dece"

Telegraf pre 3 sata
Aleksandra Subotić ipak se predomislila i odlučila da ne ulazi u "Eilut 9". Umesto toga, ona je sa suprugom Pecom otputovala u Francusku. Novinarske ekipe uhvatile su Aleksandru sa Predragom Raspopovićem Pecom na aerodromu, ali on nije bio raspoložen za… »

Vesti dana »