Povezane vesti

Najavila da dolazi! ALEKSANDRA SUBOTIĆ SA PECOM DOŠLA NA KAPIJU!

Najavila da dolazi! ALEKSANDRA SUBOTIĆ SA PECOM DOŠLA NA KAPIJU!

Svet & Skandal pre 27 dana
PRVO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE! Aleksandra Subotić snimljena sa mužem na aerodromu: Peca besan zbog kamera, a ona otkrila zašto NE ULAZI u Elitu 9 Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić snimljena je danas na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u… »
"Neka se spreme, sve će goreti" Evo da li će Subotićka ući u Elitu! Starleta spakovala kofere, uputila se ovde! Najavila haos…

"Neka se spreme, sve će goreti" Evo da li će Subotićka ući u Elitu! Starleta spakovala kofere, uputila se ovde! Najavila haos…

Kurir pre 26 dana
Starleta Aleksandra Subotić je prethodne večeri podelila objavu koja je mnoge zaintrigirala, pa je većina pomislila da je danas taj dan kada ćemo je ugledati na vratima Bele kuće u Šimanovcima. Međutim, izgleda da se najava nije odnosila na to. Iako je i… »
(Video) Aleksandra Subotić prvi put u javnosti sa pecom: Otkrila sve o ulasku u Elitu 9, pa pomenula decu: "Pod velikim sam…

(Video) Aleksandra Subotić prvi put u javnosti sa pecom: Otkrila sve o ulasku u Elitu 9, pa pomenula decu: "Pod velikim sam…

Blic pre 26 dana
Putovanje u Francusku bez dece prijalo im je i te kako. Aleksandra je izazvala veliku pažnju prisutnih čim se pojavila na aerodromu. Bivšu rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić danas smo uhvatili na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u pratnji supruga… »
Aleksandra Subotić prvi put sa mužem u javnosti: Peca besan, a ona otkrila sve o ulasku u Elitu 9

Aleksandra Subotić prvi put sa mužem u javnosti: Peca besan, a ona otkrila sve o ulasku u Elitu 9

Mondo pre 26 dana
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić danas je snimljena na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u pratnji supruga Predraga Pece Raspopovića, a ovo je prvi put da se ljubavni par pojavio zajedno u javnosti. Aleksandra i Peca bili su vidno… »
Umesto ulaska u "Elitu", Subotićka spakovala kofere: Progovorila o ulasku u rijaliti - "Imam dvoje dece"

Umesto ulaska u "Elitu", Subotićka spakovala kofere: Progovorila o ulasku u rijaliti - "Imam dvoje dece"

Telegraf pre 26 dana
Aleksandra Subotić ipak se predomislila i odlučila da ne ulazi u "Eilut 9". Umesto toga, ona je sa suprugom Pecom otputovala u Francusku. Novinarske ekipe uhvatile su Aleksandru sa Predragom Raspopovićem Pecom na aerodromu, ali on nije bio raspoložen za… »

Vesti dana »