Povezane vesti

Bili su u Moskvi: Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Bili su u Moskvi: Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Večernje novosti pre 43 minuta
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski izrazio je danas nadu da će Ukrajinu u naredne dve nedelje posetiti američki specijalni izaslanici Stiv Vitkof i Džared Kušner. AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, American Photo Archive / Alamy / Profimedia -Oni… »
Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Euronews pre 1 sat
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas nadu da će Ukrajinu u naredne dve nedelje posetiti američki specijalni izaslanici Stiv Vitkof i Džared Kušner. "Oni nikada nisu bili ovde. Mislim da je to važno ne samo za nas. Korisno je da… »
Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu posetiti Vitkof i Kušner

Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu posetiti Vitkof i Kušner

Politika pre 1 sat
„Ukrajina je otvorena za treći pravac, koji podrazumeva bilateralne pregovore sa Rusijom” –rekao Zelenski. KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas nadu da će Ukrajinu u naredne dve nedelje posetiti američki specijalni izaslanici… »
"Prvo neka dođu u Kijev, a onda u Moskvu" Zelenski pozvao američke izaslanike da posete Ukrajinu: "Spreman sam da se sastanem…

"Prvo neka dođu u Kijev, a onda u Moskvu" Zelenski pozvao američke izaslanike da posete Ukrajinu: "Spreman sam da se sastanem…

Blic pre 2 sata
On je istakao da bi najbolji format pregovora sa Rusijom bio uz učešće SAD i evropskih partnera Zelenski je spreman da se sastane sa Putinom, ali naglašava potrebu za dodatnim sankcijama i pritiskom na Rusiju kako bi se postigao dijalog Ukrajinski… »
Zelenski: "Spreman sam da se sastanem sa Putinom"

Zelenski: "Spreman sam da se sastanem sa Putinom"

B92 pre 2 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je spreman da se sastane sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Naveo je da trenutno u pregovorima postoji "nekoliko pravaca", iako je prošle godine "američki pravac" bio prioritet, kao i da je Ukrajina… »
Zelenski: "Još čekam Trampove izaslanike Vitkofa i Kušnera u Kijevu, nikad nisu bili ovde"

Zelenski: "Još čekam Trampove izaslanike Vitkofa i Kušnera u Kijevu, nikad nisu bili ovde"

Telegraf pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da očekuje dolazak američkih predstavnika Stiva Vitkofa i Džareda Kušnera u Kijev u naredne dve sedmice, ističući da je njihova poseta važna za razumevanje situacije na terenu. U intervjuu za CBS News… »

Vesti dana »