Povezane vesti

Bili su u Moskvi: Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Bili su u Moskvi: Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Večernje novosti pre 21 dana
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski izrazio je danas nadu da će Ukrajinu u naredne dve nedelje posetiti američki specijalni izaslanici Stiv Vitkof i Džared Kušner. AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, American Photo Archive / Alamy / Profimedia -Oni… »
Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu uskoro posetiti Vitkof i Kušner

Euronews pre 21 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas nadu da će Ukrajinu u naredne dve nedelje posetiti američki specijalni izaslanici Stiv Vitkof i Džared Kušner. "Oni nikada nisu bili ovde. Mislim da je to važno ne samo za nas. Korisno je da… »
Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu posetiti Vitkof i Kušner

Zelenski izrazio nadu da će Ukrajinu posetiti Vitkof i Kušner

Politika pre 21 dana
„Ukrajina je otvorena za treći pravac, koji podrazumeva bilateralne pregovore sa Rusijom” –rekao Zelenski. KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas nadu da će Ukrajinu u naredne dve nedelje posetiti američki specijalni izaslanici… »
"Prvo neka dođu u Kijev, a onda u Moskvu" Zelenski pozvao američke izaslanike da posete Ukrajinu: "Spreman sam da se sastanem…

"Prvo neka dođu u Kijev, a onda u Moskvu" Zelenski pozvao američke izaslanike da posete Ukrajinu: "Spreman sam da se sastanem…

Blic pre 21 dana
On je istakao da bi najbolji format pregovora sa Rusijom bio uz učešće SAD i evropskih partnera Zelenski je spreman da se sastane sa Putinom, ali naglašava potrebu za dodatnim sankcijama i pritiskom na Rusiju kako bi se postigao dijalog Ukrajinski… »
Zelenski: "Spreman sam da se sastanem sa Putinom"

Zelenski: "Spreman sam da se sastanem sa Putinom"

B92 pre 21 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je spreman da se sastane sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Naveo je da trenutno u pregovorima postoji "nekoliko pravaca", iako je prošle godine "američki pravac" bio prioritet, kao i da je Ukrajina… »
Zelenski: "Još čekam Trampove izaslanike Vitkofa i Kušnera u Kijevu, nikad nisu bili ovde"

Zelenski: "Još čekam Trampove izaslanike Vitkofa i Kušnera u Kijevu, nikad nisu bili ovde"

Telegraf pre 21 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da očekuje dolazak američkih predstavnika Stiva Vitkofa i Džareda Kušnera u Kijev u naredne dve sedmice, ističući da je njihova poseta važna za razumevanje situacije na terenu. U intervjuu za CBS News… »

Vesti dana »