Povezane vesti

"Sinan mi se javio u snu, rekao mi je da mi je bog odredio drugog muža" Udovica čuvenog pevača tvrdi da joj on daje smernice…

"Sinan mi se javio u snu, rekao mi je da mi je bog odredio drugog muža" Udovica čuvenog pevača tvrdi da joj on daje smernice…

Blic pre 6 sati
Sabina ima finansijske probleme i vodi pravnu bitku sa Miodragom Ilićem (Mile Bas), koji, po njenim rečima, zadržava sav prihod od Sinanovih pesama. Negirala je glasine da je grobnica njenog muža koštala dvadeset hiljada evra, ali priznala da je ipak… »
"Sinan mi se javio u snu i rekao da mi je bog odredio drugog muža" Ispovest Sakićeve udovice, kaže da joj on daje smernice…

"Sinan mi se javio u snu i rekao da mi je bog odredio drugog muža" Ispovest Sakićeve udovice, kaže da joj on daje smernice…

Kurir pre 6 sati
Sabina Sakić, udovica legendarnog pevača Sinana Sakića, iznela je emotivnu ispovest o periodu nakon suprugove smrti i otkrila detalje koji su privukli veliku pažnju javnosti. Kako tvrdi, godinama nakon gubitka čoveka sa kojim je provela veći deo života… »
"Sinan mi se javio u snu": Pevačeva udovica tvrdi da joj Sakić daje smernice, pa spomenula Ilona Maska

"Sinan mi se javio u snu": Pevačeva udovica tvrdi da joj Sakić daje smernice, pa spomenula Ilona Maska

Telegraf pre 12 sati
Udovica Sinana Sakića, Sabrina Sakić otkrila je da joj se pokojni suprug javlja u snovima, te da joj daje životne smernice. Ona je najpre otkrila šta ju je vreme, otkako Sinan nije živ, naučilo. - Mnogo toga. Pre svega, koliko su ljudi čudni i veoma… »

Vesti dana »