Povezane vesti
"Kamikaza, smrt nam je išla pravo u susret": Milica krenula na koncert, na auto-putu ju je sačekao prizor iz noćne more
Mondo pre 24 dana
"Suprug, svekrva, moja mama i ja smo krenuli na koncert u Beogradu. Bila je noć, skoro zimsko vreme. Baš smo se radovali tom koncertu i potpuno smo bezbrižno vozili auto-putem, pričali i šalili se, sve je bilo sasvim uobičajeno", priča za Milica koja… »
"Preplavi te strah, gledaš smrti u oči!" Njima su "kamikaze" išle u susret na putu, a ovo su njihova dramatična iskustva: Evo…
Blic pre 24 dana
Vožnja u suprotnom smeru predstavlja rastući bezbednosni problem u Srbiji i svetu Istraživanja pokazuju da je rizik od smrtonosnih sudara veći noću, a u većini slučajeva radi se o starijim muškarcima "Suprug, svekrva, moja mama i ja smo krenuli na… »
Vesti dana »
Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 mil EUR
Ekapija pre 2 satajoš 54 povezane
Milo za drago: Rusija proterala rumunskog konzula - veliki sukob Moskve i Bukurešta zbog drona
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Temperature do 40 stepeni uz narandžasti meteoalarm i lokalne pljuskove
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 67 povezanih
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 4 satijoš 139 povezanih