Povezane vesti
Vladimir Putin i neočekivana ljubav prema ličnom marketingu
BBC News pre 1 sat
Kako se naizgled miran, povučen dečak i nenametljivi birokrata pretvorio u predsednika koji je toliko željno prigrlio svetlost reflektora? Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad… »
Vladimir Putin i veština ličnog marketinga
Danas pre 2 sata
Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad sam ga intervjuisala 2001, neposredno pre nego što su uključene kamere, uleteo je savetnik i posklanjao male čaše za vodu sa stola ispred… »
NIN pre 1 sat
Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad sam ga intervjuisala 2001, neposredno pre nego što su uključene kamere, uleteo je savetnik i posklanjao male čaše za vodu sa stola ispred… »
Vladimir Putin i veština ličnog marketinga
Radio 021 pre 2 sata
Kako se naizgled miran, povučen dečak i nenametljivi birokrata pretvorio u predsednika koji je toliko željno prigrlio svetlost reflektora? BBC Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put… »
Južne vesti pre 1 sat
BBC Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad sam ga intervjuisala 2001, neposredno pre nego što su uključene kamere, uleteo je savetnik i posklanjao male čaše za vodu sa stola… »
Vesti dana »
ROADPOL akcija od 1. do 7. juna: Fokus na vozače dvotočkaša
Pirotske vesti pre 58 minutajoš 38 povezanih
RHMZ upozorava na vremenske nepogode od ponedeljka do četvrtka
Sputnik pre 18 minutajoš 38 povezanih
Novi detalji strahovite eksplozije: Ima povređenih, od detonacije se treslo celo naselje (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih
Vlada produžila privremenu meru zabrane izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
N1 Info pre 48 minutajoš 14 povezanih