Povezane vesti
Vladimir Putin i neočekivana ljubav prema ličnom marketingu
BBC News pre 24 dana
Kako se naizgled miran, povučen dečak i nenametljivi birokrata pretvorio u predsednika koji je toliko željno prigrlio svetlost reflektora? Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad… »
Vladimir Putin i veština ličnog marketinga
Danas pre 24 dana
Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad sam ga intervjuisala 2001, neposredno pre nego što su uključene kamere, uleteo je savetnik i posklanjao male čaše za vodu sa stola ispred… »
NIN pre 24 dana
Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad sam ga intervjuisala 2001, neposredno pre nego što su uključene kamere, uleteo je savetnik i posklanjao male čaše za vodu sa stola ispred… »
Vladimir Putin i veština ličnog marketinga
Radio 021 pre 24 dana
Kako se naizgled miran, povučen dečak i nenametljivi birokrata pretvorio u predsednika koji je toliko željno prigrlio svetlost reflektora? BBC Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put… »
Južne vesti pre 24 dana
BBC Tokom dugih godina na funkciji ruskog predsednika, Vladimir Putin je svestan moći vizuelne predstave. Prvi put kad sam ga intervjuisala 2001, neposredno pre nego što su uključene kamere, uleteo je savetnik i posklanjao male čaše za vodu sa stola… »
Vesti dana »
Završena vanredna sednica: Skupština usvojila izmene pravosudnih zakona i druge zakone
Insajder pre 51 minutajoš 42 povezane
Toplotni talas u Srbiji i Evropi: Ekstremne temperature i upozorenja na rekordne vrućine
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 56 povezanih
Najmanje 164 osobe poginule u snažnim zemljotresima u Venecueli, strah od daleko većeg broja žrtava
Vreme pre 1 satjoš 111 povezana
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 26 minutajoš 135 povezanih
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih