Povezane vesti
Topić: Naučio sam mnogo o sebi, Letnja liga mi je veoma važna
Sport klub pre 22 dana
Srpski košarkaš Nikola Topić izjavio je nakon eliminacije sa Oklahoma Siti Tanderom u plej-ofu NBA lige da je pred njim veoma važno leto, kao i da je postao bolja osoba usled zdravstvenih problema koji su ga zadesili. Teška povreda još pre drafta – dok… »
"Naučio sam mnogo o sebi"! Nikola Topić progovorio o borbi sa bolešću
Večernje novosti pre 22 dana
Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je danas da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. FOTO: Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski` Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA lige… »
Topić: Tužan sam zbog kraja sezone, ali ponosan na tim
Politika pre 22 dana
O borbi sa opakom bolešću i povratku na teren. Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je danas da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA… »
Nikola Topić: Veoma sam tužan i razočaran načinom na koji smo završili sezonu
RTV pre 22 dana
OKLAHOMA SITI - Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je danas da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA lige, pošto su u finalu plej-ofa… »
Razočaran sam kako smo završili sezonu, Nikola Topić ipak ponosan na tim: Sledi Letnja liga, veoma važna za mene
Dnevnik pre 22 dana
Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA lige, pošto su u finalu plej-ofa Zapadne konferencije… »
Topić: "Nisam znao koliko sam mentalno jak" VIDEO
B92 pre 22 dana
Srpski košarkaš Nikola Topić izneo je utiske po završetku sezone u NBA ligi. Oklahoma je eliminisana u polufinalu plej-ofa NBA lige od strane San Antonio Sparsa sa 4:3 u seriji. Po završetku sezone, igrači su odradili intervjue kako bi "zaključili" ovu… »
Heroj Njujorka ispisao istoriju - nikad viđeno u istoriji NBA
B92 pre 22 dana
Džejlen Branson i Rik Branson ispisali su istoriju NBA lige u sezoni 2025/26. Košarkaši Njujork Niksa su nakon "metle" protiv Klivlend Kavalirsa došli do NBA finala prvi put posle 1999. godine. Preciznije, prvi put u 21. veku će Niksi igrati veliko… »
Topić: Nisam znao koliko sam čvrst, Letnja liga će biti velika stvar za mene
RTS pre 22 dana
Srpski košarkaš Nikola Topić poručio je nakon završetka sezone da je iz izuzetno teškog perioda izašao jači i da sa velikim optimizmom očekuje leto tokom kojeg će pokušati da se u potpunosti fizički pripremi za narednu NBA sezonu. Plejmejker Oklahoma… »
Vesti dana »
Imamo još jednu selekciju koja je eliminisana: Hrvati uz mnogo muka stigli do pobede na Mundijalu
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih
Na današnji dan, 24. jun: Umrli Miroslav Antić, Olja Ivanjicki...
N1 Info pre 9 minutajoš 2 povezane
Vozovi zaustavljeni širom Nemačke zbog problema sa komunikacionim sistemom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Pentagon traži još 80 milijardi dolara od američkog Kongresa za troškove rata protiv Irana
Danas pre 7 satijoš 2 povezane