Povezane vesti

Topić: Naučio sam mnogo o sebi, Letnja liga mi je veoma važna

Topić: Naučio sam mnogo o sebi, Letnja liga mi je veoma važna

Sport klub pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Topić izjavio je nakon eliminacije sa Oklahoma Siti Tanderom u plej-ofu NBA lige da je pred njim veoma važno leto, kao i da je postao bolja osoba usled zdravstvenih problema koji su ga zadesili. Teška povreda još pre drafta – dok… »
"Naučio sam mnogo o sebi"! Nikola Topić progovorio o borbi sa bolešću

"Naučio sam mnogo o sebi"! Nikola Topić progovorio o borbi sa bolešću

Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je danas da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. FOTO: Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski` Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA lige… »
Topić: Tužan sam zbog kraja sezone, ali ponosan na tim

Topić: Tužan sam zbog kraja sezone, ali ponosan na tim

Politika pre 1 dan
O borbi sa opakom bolešću i povratku na teren. Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je danas da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA… »
Nikola Topić: Veoma sam tužan i razočaran načinom na koji smo završili sezonu

Nikola Topić: Veoma sam tužan i razočaran načinom na koji smo završili sezonu

RTV pre 1 dan
OKLAHOMA SITI - Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je danas da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA lige, pošto su u finalu plej-ofa… »
Razočaran sam kako smo završili sezonu, Nikola Topić ipak ponosan na tim: Sledi Letnja liga, veoma važna za mene

Razočaran sam kako smo završili sezonu, Nikola Topić ipak ponosan na tim: Sledi Letnja liga, veoma važna za mene

Dnevnik pre 1 dan
Košarkaš Oklahome Nikola Topić izjavio je da je veoma tužan i razočaran načinom na koji je njegov klub završio sezonu u NBA ligi. Košarkaši Oklahome nisu uspeli da se plasiraju u veliko finale NBA lige, pošto su u finalu plej-ofa Zapadne konferencije… »
Topić: "Nisam znao koliko sam mentalno jak" VIDEO

Topić: "Nisam znao koliko sam mentalno jak" VIDEO

B92 pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Topić izneo je utiske po završetku sezone u NBA ligi. Oklahoma je eliminisana u polufinalu plej-ofa NBA lige od strane San Antonio Sparsa sa 4:3 u seriji. Po završetku sezone, igrači su odradili intervjue kako bi "zaključili" ovu… »
Heroj Njujorka ispisao istoriju - nikad viđeno u istoriji NBA

Heroj Njujorka ispisao istoriju - nikad viđeno u istoriji NBA

B92 pre 1 dan
Džejlen Branson i Rik Branson ispisali su istoriju NBA lige u sezoni 2025/26. Košarkaši Njujork Niksa su nakon "metle" protiv Klivlend Kavalirsa došli do NBA finala prvi put posle 1999. godine. Preciznije, prvi put u 21. veku će Niksi igrati veliko… »
Topić: Nisam znao koliko sam čvrst, Letnja liga će biti velika stvar za mene

Topić: Nisam znao koliko sam čvrst, Letnja liga će biti velika stvar za mene

RTS pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Topić poručio je nakon završetka sezone da je iz izuzetno teškog perioda izašao jači i da sa velikim optimizmom očekuje leto tokom kojeg će pokušati da se u potpunosti fizički pripremi za narednu NBA sezonu. Plejmejker Oklahoma… »

Vesti dana »