Povezane vesti

Rod Stjuart otkazao koncerte zbog narušenog zdravlja, fanovima uputio izvinjenje: "Moj glas mora da miruje..."

Rod Stjuart otkazao koncerte zbog narušenog zdravlja, fanovima uputio izvinjenje: "Moj glas mora da miruje..."

Kurir pre 1 sat
Osamdesetjednogodišnji pevač trebalo je da nastupi u petak i subotu u okviru serije koncerata "The Encore Shows" u dvorani Koloseum u hotelu Caesars Palace, ali su nastupi otkazani po preporuci lekara. Kako je za list Las Vegas Review-Journal​ potvrdio… »
Poznati pevač otkazao koncerte zbog lošeg zdravtsvenog stanja, sad se oglasio: Ovo nije prvi put

Poznati pevač otkazao koncerte zbog lošeg zdravtsvenog stanja, sad se oglasio: Ovo nije prvi put

Telegraf pre 1 sat
Pevač Rod Stjuart (81) trebalo je da nastupi u petak i subotu u okviru serije koncerata "The Encore Shows" u dvorani Koloseum u hotelu Caesars Palace, ali su nastupi otkazani po preporuci lekara. Kako je za list Las Vegas Review-Journal​ potvrdio njegov… »
Rod Stjuart otkazao koncerte zbog zdravstvenih problema: Obratio se obožavaocima

Rod Stjuart otkazao koncerte zbog zdravstvenih problema: Obratio se obožavaocima

Nova pre 3 sata
Rod Stjuart je otkazao nastupe u las Vegasu, koji su bili zakazanii za kraj maja. Trebalo je da Rod Stjuart nastupi 29. i 30. maja u Las Vegasu, ali je došlo do promene plana nakon preporuke lekara. Prema informacijama koje je saopštio njegov tim… »

B92 pre 4 sati
Muzičar Rod Stjuart bio je primoran da otkaže dva koncerta u Las Vegasu zbog zdravstvenih problema, svega nekoliko sati pre nego što je trebalo da izađe pred publiku. Osamdesetjednogodišnji pevač trebalo je da nastupi u petak i subotu u okviru serije… »

Vesti dana »