Povezane vesti
Press: Danica Popović (01.06.2026)
N1 Info 01.06.2026
Univerzitetska profesorka u penziji Danica Popović izjavila je u Novom danu da je EXPO dobijen zahvaljujući kineskoj podršci u odlučivanju. "Jer mi smo Kini u tom smislu važni, da se povežu sa Evropom preko nas, to je bio prvi korak u osmišljavaju… »
Danica Popović: Ekspo dobijen zahvaljujući kineskoj podršci u odlučivanju
Nova 01.06.2026
Univerzitetska profesorka u penziji Danica Popović izjavila je u Novom danu da je Ekspo dobijen zahvaljujući kineskoj podršci u odlučivanju. "Jer mi smo Kini u tom smislu važni, da se povežu sa Evropom preko nas, to je bio prvi korak u osmišljavaju… »
Danica Popović: EXPO dobijen zahvaljujući kineskoj podršci u odlučivanju - važni smo im da se povežu sa Evropom preko nas
N1 Info 01.06.2026
Univerzitetska profesorka u penziji Danica Popović izjavila je u Novom danu da je EXPO dobijen zahvaljujući kineskoj podršci u odlučivanju. "Jer mi smo Kini u tom smislu važni, da se povežu sa Evropom preko nas, to je bio prvi korak u osmišljavaju… »
Vesti dana »
(Foto) Poginula jedna osoba, povređeno 16 u prevrtanju minibusa na putu Lipci–Grahovo
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
Urbane poplave u Srbiji, sledeće nedelje veoma toplo i do 35 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih
Vučić: Proizvodnja humanoidnih robota u Šapcu počinje 22. ili 29. avgusta; Isplata pomoći građanima možda i do 10. septembra
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih