Povezane vesti

"Znao sam da je bila muškarac kada smo se smuvali" Nerio prevario Hanu sa transrodnom osobom: "Ponovio bi"

"Znao sam da je bila muškarac kada smo se smuvali" Nerio prevario Hanu sa transrodnom osobom: "Ponovio bi"

Blic pre 23 dana
Učesnici Elite 9 danima komentarišu njegovu ispovest, a mišljenja među njima su podeljena. Nerio je naglasio da nije imao emocionalnu vezu sa transrodnom osobom i da nije privučen muškarcima. Priznanje Neria Ružanjija da je imao aferu sa transrodnom… »
Nerio šokirao priznanjem da je prevario Hanu sa transvestitom: "Znao sam da je bila muškarac, ponovio bih..."

Nerio šokirao priznanjem da je prevario Hanu sa transvestitom: "Znao sam da je bila muškarac, ponovio bih..."

Telegraf pre 23 dana
Priznanje Neria Ružanjija da je imao aferu sa transrodnom osobom postala je glavna tema Elite 9! Nerio je sada izneo nove detalje i šokirao javnost. On je istakao da je svoju izabranicu Hanu prevario sa osobom za koju je znao da je transrodna i koja nije… »
Cela kuća bruji o neriovoj aferi sa transrodnom osobom! Napravio opšti haos, Aneli pobesnela

Cela kuća bruji o neriovoj aferi sa transrodnom osobom! Napravio opšti haos, Aneli pobesnela

Kurir pre 23 dana
Priznanje Neria Ružanjija da je imao aferu sa transrodnom osobom postala je glavna tema Bele kuće i svi takmičari bruje o tome. - On kaže da bi to opet ponovio - rekao je Terza. - Šta će dečko? Kaže da je iskren, a meni godinama trebalo da kažem -… »
Nerio PREVARIO HANU SA TRANDŽOM! A ona sada GLEDA NJEGA!

Nerio PREVARIO HANU SA TRANDŽOM! A ona sada GLEDA NJEGA!

Svet & Skandal pre 23 dana
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza otvorio je dušu tokom razgovora sa voditeljkom i izneo do sada nepoznate, šokantne detalje o komplikovanom odnosu između Hana Duvnjak i njenog partnera Nerio. Prema Terzinim rečima, pozadina njihove priče krije… »
"Nerio je prevario Hanu" Šok u Eliti, zadrugar otkrio tajnu: "Muvala me je, bila je pijana"

"Nerio je prevario Hanu" Šok u Eliti, zadrugar otkrio tajnu: "Muvala me je, bila je pijana"

Blic pre 24 dana
Borislav Terzić Terza progovorio je odnosu sa Hanom Duvnjak na žurki. Terza je u razgovoru sa voditeljkom otkrio i da je Nerio navodno prevario Hanu. Terza je rekao kako ga je Hana muvala. - Hana je danas u sobi rekla: "Nemoj da pričam sa kim si me… »
"Nerio je prevario Hanu" Skandal u Eliti, zadrugar otkrio njenu najveću tajnu: "Muvala me je, bila je pijana"

"Nerio je prevario Hanu" Skandal u Eliti, zadrugar otkrio njenu najveću tajnu: "Muvala me je, bila je pijana"

Kurir pre 24 dana
Borislav Terzić Terza progovorio je odnosu sa Hanom Duvnjak na žurki. Terza je u razgovoru sa voditeljkom otkrio i da je Nerio navodno prevario Hanu. Terza je rekao kako ga je Hana muvala. - Hana je danas u sobi rekla: "Nemoj da pričam sa kim si me… »
Razotkrivena tajna veza u Eliti, Terza šokirao sve pred njenim dečkom: "Muvala me, bila je..."

Razotkrivena tajna veza u Eliti, Terza šokirao sve pred njenim dečkom: "Muvala me, bila je..."

Telegraf pre 24 dana

Vesti dana »