Povezane vesti
Majka heroj iz Babina: Milica već decenijama brine o sinovima sa cerebralnom paralizom
Glas Zapadne Srbije pre 21 dana
Iako su im nedavno obezbeđena elektromotorna kolica koja im u velikoj meri olakšavaju kretanje, porodica se i dalje suočava sa mnogo ozbiljnijim problemom – nepristupačnim putem do kuće. Do njihovog doma vodi oko dva kilometra makadama, zbog čega je… »
(Foto) „Nije lako, ali ja kao majka dok sam živa neću odustati“: Milica (75) čuva i pazi svoja dva bolesna, nepokretna sina u…
Blic pre 21 dana
Porodica je dobila elektromotorna kolica, ali glavni problem ostaje nepristupačan makadamski put dugačak dva kilometra Zimi je kretanje posebno otežano, a ni vozila Hitne pomoći ni lekari ne mogu lako da stignu do kuće U planinskom selu Babine, na oko… »
Majka ne napušta, ona se bori: Milica je prava heriona sa planine – starica čuva i pazi svoja dva bolesna sina (FOTO)
Užice oglasna tabla pre 21 dana
U planinskom selu Babine, na oko hiljadu metara nadmorske visine, sedamdesetpetogodišnja Milica Langović svakodnevno vodi borbu za dostojanstven život svojih sinova Miroslava i Njegoša, koji boluju od cerebralne paralize. Iako su im nedavno obezbeđena… »
Majka hrabrost sa planine Goštakinja Milica čuva svoja dva bolesna sina u selu kod Prijepolja: Nije lako, ali ja kao majka dok…
Kurir pre 21 dana
U planinskom selu Babine, na oko hiljadu metara nadmorske visine, sedamdesetpetogodišnja Milica Langović svakodnevno vodi borbu za dostojanstven život svojih sinova Miroslava i Njegoša, koji boluju od cerebralne paralize. Iako su im nedavno obezbeđena… »
Tuga u selu Babine! Milica sa 75 godina sama brine o dva teško bolesna sina: Dok sam živa, boriću se za njih
Telegraf pre 21 dana
Vesti dana »
Pogledajte šta se dešava na stadionu gde je prekinut meč Francuska - Irak, neviđena situacija potresa fudbal
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Belgija izdala evropski nalog za hapšenje Avramopulosa zbog afere „Katargejt”
Politika pre 2 satajoš 2 povezane