Povezane vesti
(Foto) „Nije lako, ali ja kao majka dok sam živa neću odustati“: Milica (75) čuva i pazi svoja dva bolesna, nepokretna sina u…
Blic pre 4 minuta
Porodica je dobila elektromotorna kolica, ali glavni problem ostaje nepristupačan makadamski put dugačak dva kilometra Zimi je kretanje posebno otežano, a ni vozila Hitne pomoći ni lekari ne mogu lako da stignu do kuće U planinskom selu Babine, na oko… »
Majka ne napušta, ona se bori: Milica je prava heriona sa planine – starica čuva i pazi svoja dva bolesna sina (FOTO)
Užice oglasna tabla pre 34 minuta
U planinskom selu Babine, na oko hiljadu metara nadmorske visine, sedamdesetpetogodišnja Milica Langović svakodnevno vodi borbu za dostojanstven život svojih sinova Miroslava i Njegoša, koji boluju od cerebralne paralize. Iako su im nedavno obezbeđena… »
Majka hrabrost sa planine Goštakinja Milica čuva svoja dva bolesna sina u selu kod Prijepolja: Nije lako, ali ja kao majka dok…
Kurir pre 29 minuta
U planinskom selu Babine, na oko hiljadu metara nadmorske visine, sedamdesetpetogodišnja Milica Langović svakodnevno vodi borbu za dostojanstven život svojih sinova Miroslava i Njegoša, koji boluju od cerebralne paralize. Iako su im nedavno obezbeđena… »
Tuga u selu Babine! Milica sa 75 godina sama brine o dva teško bolesna sina: Dok sam živa, boriću se za njih
Telegraf pre 38 minuta
Vesti dana »
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata
Sputnik pre 34 minutajoš 14 povezanih