Povezane vesti

(Foto) „Nije lako, ali ja kao majka dok sam živa neću odustati“: Milica (75) čuva i pazi svoja dva bolesna, nepokretna sina u…

(Foto) „Nije lako, ali ja kao majka dok sam živa neću odustati“: Milica (75) čuva i pazi svoja dva bolesna, nepokretna sina u…

Blic pre 4 minuta
Porodica je dobila elektromotorna kolica, ali glavni problem ostaje nepristupačan makadamski put dugačak dva kilometra Zimi je kretanje posebno otežano, a ni vozila Hitne pomoći ni lekari ne mogu lako da stignu do kuće U planinskom selu Babine, na oko… »
Majka ne napušta, ona se bori: Milica je prava heriona sa planine – starica čuva i pazi svoja dva bolesna sina (FOTO)

Majka ne napušta, ona se bori: Milica je prava heriona sa planine – starica čuva i pazi svoja dva bolesna sina (FOTO)

Užice oglasna tabla pre 34 minuta
U planinskom selu Babine, na oko hiljadu metara nadmorske visine, sedamdesetpetogodišnja Milica Langović svakodnevno vodi borbu za dostojanstven život svojih sinova Miroslava i Njegoša, koji boluju od cerebralne paralize. Iako su im nedavno obezbeđena… »
Majka hrabrost sa planine Goštakinja Milica čuva svoja dva bolesna sina u selu kod Prijepolja: Nije lako, ali ja kao majka dok…

Majka hrabrost sa planine Goštakinja Milica čuva svoja dva bolesna sina u selu kod Prijepolja: Nije lako, ali ja kao majka dok…

Kurir pre 29 minuta
U planinskom selu Babine, na oko hiljadu metara nadmorske visine, sedamdesetpetogodišnja Milica Langović svakodnevno vodi borbu za dostojanstven život svojih sinova Miroslava i Njegoša, koji boluju od cerebralne paralize. Iako su im nedavno obezbeđena… »
Tuga u selu Babine! Milica sa 75 godina sama brine o dva teško bolesna sina: Dok sam živa, boriću se za njih

Tuga u selu Babine! Milica sa 75 godina sama brine o dva teško bolesna sina: Dok sam živa, boriću se za njih

Telegraf pre 38 minuta

Vesti dana »

Svaki peti poginuli je vozač dvotočkaša

Svaki peti poginuli je vozač dvotočkaša

Jugmedia pre 34 minutajoš 38 povezanih
Sa čačanskih česmi teče samo tehnička voda

Sa čačanskih česmi teče samo tehnička voda

BBC News pre 19 minutajoš 21 povezana
Eksplozija u fabrici vatrometa, najmanje dvoje povređenih

Eksplozija u fabrici vatrometa, najmanje dvoje povređenih

Politika pre 49 minutajoš 17 povezanih