Povezane vesti
Maxi pčelica - saveznik pametne kupovine
N1 Info 01.06.2026
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »
Maxi pčelica za pametnu kupovinu na Moj Maxi aplikaciji
RTS 01.06.2026
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje –… »
Kurir 01.06.2026
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »
Telegraf 01.06.2026
Vesti dana »
Đurić iz Vašingtona: Počelo je novo poglavlje u odnosima Srbije i Amerike
RTS pre 1 satjoš 62 povezane
Milivojević: Vučićev poziv na dijalog lažan, pokušava da oslabi studentsku listu
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih