Povezane vesti

Maxi pčelica - saveznik pametne kupovine

N1 Info pre 23 dana
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »
Maxi pčelica za pametnu kupovinu na Moj Maxi aplikaciji

Maxi pčelica za pametnu kupovinu na Moj Maxi aplikaciji

RTS pre 23 dana
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje –… »

Kurir pre 23 dana
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »

Telegraf pre 24 dana

Vesti dana »