Povezane vesti
Maxi pčelica - saveznik pametne kupovine
N1 Info pre 23 dana
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »
Maxi pčelica za pametnu kupovinu na Moj Maxi aplikaciji
RTS pre 23 dana
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje –… »
Kurir pre 23 dana
Prepoznatljiva po brojnim pogodnostima koje pruža, Moj Maxi aplikacija sada svojim korisnicima donosi i novog saveznika za pametnu kupovinu – Maxi Pčelicu. Kada god se na aplikaciji pojavi Pčelica korisnike očekuje nešto pažljivo birano i vredno pažnje -… »
Telegraf pre 24 dana
Vesti dana »
Skupština izabrala članove Veća Agencije za borbu protiv korupcije
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Batut izdao upozorenje na toplotnI talas za narednih 10 dana; RHMZ: Veoma visoke temperature od sutra do 2. jula
RTV pre 55 minutajoš 51 povezana
Boban Rajović pevao navijačima Bosne i Hercegovine nakon pobede: Pojavio se i na američkoj televiziji (FOTO/VIDEO)
Nova pre 1 satjoš 133 povezane