Povezane vesti

Jovana Jeremić se rasplakala zbog Željka Mitrovića: Pre je kaznio i skinuo joj 50% plate, sad povukao šok potez

Jovana Jeremić se rasplakala zbog Željka Mitrovića: Pre je kaznio i skinuo joj 50% plate, sad povukao šok potez

Mondo pre 1 dan
Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović iznenadio je voditeljku Jovanu Jeremić kada je uz pomoć veštačke inteligencije napravio za nju pesmu i spot. Voditeljku je ovaj potez doveo do suza. "Do te mere je sve skinuo, da ja ne mogu da verujem, čak i stajlinge… »
Željko Mitrović rasplakao Jovanu pred kamerama, zbog ove njegove odluke ona se raspala: "Ne mogu da verujem"

Željko Mitrović rasplakao Jovanu pred kamerama, zbog ove njegove odluke ona se raspala: "Ne mogu da verujem"

Telegraf pre 2 dana
Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović u jutarnjem programu je oduševio Jovanu Jeremić, a iznenađenje ju je toliko raznežilo da se i rasplakala. Naime, Željko Mitrović je pomoću veštačke inteligencije napravio pesmu i spot za Jovanu Jeremić, a onda nije mogla… »
Jovana Jeremić se rasplakala u jutarnjem zbog Željka Mitrovića: "Ne mogu da verujem, šokirana sam"

Jovana Jeremić se rasplakala u jutarnjem zbog Željka Mitrovića: "Ne mogu da verujem, šokirana sam"

Blic pre 2 dana
Ovo je drugi put da je Mitrović napravio animirani spot za Jovanu, a ona mu je zahvalila na podršci i poštovanju. Mitrović je ranije kaznio Jovanu Jeremić smanjenjem plate zbog njenog propusta u emisiji, naglasivši važnost profesionalnih standarda… »

Vesti dana »