Povezane vesti

Moj akvarel: Nevena Božović sarađivala sa Bebom Balašević, a spot snimala van Beograda (foto)

Moj akvarel: Nevena Božović sarađivala sa Bebom Balašević, a spot snimala van Beograda (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
KAKO je godinu dana prošlo od objavljivanja pesme „Kako živim“ i saradnje sa Vlatkom Stefanovskim, pop zvezda Nevena Božović predstavila je danas, prvog junskog dana svojoj publici novu numeru i spot „Akvarel“. Foto: Mrđa Lovers studio Iako ide leto, i… »
"Drugačije od svega što sam do sada radila": Nevena Božović o novoj pesmi

"Drugačije od svega što sam do sada radila": Nevena Božović o novoj pesmi

Nova pre 7 sati
Nevena Božović godinu dana od objave pesme „Kako živim“ i saradnje sa Vlatkom Stefanovskim, predstavlja novu pesmu „Akvarel“. Iako ide leto, i svi očekuju pesme bržeg ritma, Nevena se opredelila za baladu. Muziku i tekst za pesmu je napisala Beba… »
Nevena Božović objavila baladu "Akvarel": Saradnja sa Bebom Balašević i spot sniman kod Beograda

Nevena Božović objavila baladu "Akvarel": Saradnja sa Bebom Balašević i spot sniman kod Beograda

Telegraf pre 7 sati
Nevena Božović godinu dana od objave pesme „ Kako živim“ i saradnje sa Vlatkom Stefanovskim, predstavlja novu pesmu „Akvarel“. Iako ide leto, i svi očekuju pesme bržeg ritma, Nevena se opredelila za baladu. Muziku i tekst za pesmu je napisala Beba… »
Nesvakidašnja balada za leto: Nevena Božović predstavlja novu pesmu „Akvarel“

Nesvakidašnja balada za leto: Nevena Božović predstavlja novu pesmu „Akvarel“

Lepota i zdravlje pre 8 sati
Godinu dana nakon objavljivanja pesme Kako živim i uspešne saradnje sa Vlatko Stefanovski, Nevena Božović publici predstavlja novu numeru Akvarel. U vremenu kada muzičkom scenom dominiraju energični letnji hitovi i pesme brzog ritma, pevačica se odlučila… »

Vesti dana »