Povezane vesti
"Bila je unezverena, kao da nije svoja": Ona je poslednja videla Minu Kostić pre nego što je primljena u Lazu
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Mina Kostić smeštena je u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" uz asistenciju policije, nakon što je ispoljila agresivno ponašanje. Lekari su procenili da je njeno psihičko stanje narušeno, zbog čega će, kako se navodi, narednih 30 dana… »
Kasper doleteo iz Amerike nakon što je Mina primljena u Lazu Lazarević: Javnost nije znala ovu istinu o njima
Telegraf pre 17 sati
Mane Ćuruvija Kasper, verenik folk pevačice Mine Kostić, sleteo je jutros na beogradski aerodrom. On je hitno došao iz Amerike nakon što je kao bomba odjeknula vest da je njegova izabranica hospitalizovana u bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza… »
"Javnost ovo nije znala..." Kasper hitno došao iz Amerike nakon što je Mina završila u Lazi, a ovo je istina o njihovom…
Kurir pre 18 sati
Mane Ćuruvija Kasper, verenik folk pevačice Mine Kostić, sleteo je jutros na beogradski aerodrom. On je hitno došao iz Amerike, gde živi, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevačica hospitalizovana u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti… »
"Savetovali su nas da ćutimo jer je moćan" Kasper hitno došao iz Amerike nakon što je Mina završila u Lazi, a ovo je istina o…
Blic pre 18 sati
Kasper nije mogao da stupi u kontakt sa Minom zbog bolničkih pravila, ali je odmah otišao na kliniku da se raspita za njeno stanje. Izvori navode da je Mina trenutno u teškom psihičkom stanju i da će verovatno ostati u ustanovi najmanje mesec dana. Mane… »
"Znao sam da ima probleme" Oglasio se prijatelj Mine Kostić nakon što je zadržana u bolnici "Laza Lazarević": Od Kaspera ni…
Blic pre 21 sat
Prethodno je ispoljila agresivno ponašanje, što je dovelo do intervencije nadležnih organa. Procena je da će Mina provesti narednih 30 dana na bolničkom lečenju zbog teškog psihičkog stanja. Pevač Goran Vukošić veliki je prijatelj sa Minom Kostić, a sada… »
"Znao sam da je imala..." Prijatelj Mine Kostić izneo detalje nakon njene hospitalizacije: Čuo sam da je Kasper...
Kurir pre 21 sat
Povodom zdravstvenog stanja Mine Kostić oglasio se njen prijatelj i kolega Goran Vukošić, koji joj je poželeo brz oporavak. Goran koji je već dugo prijatelj sa pevačicom, oglasio se povodom pevačicine hospitalizacije i nije krio koliko je zabrinut zbog… »
"Zvao sam, telefon je već bio nedostupan": Prijatelj Mine Kostić otkrio uznemirujuće detalje, znao je da ima problem
Mondo pre 22 sata
Pevač Goran Vukošić, koji je dugogodišnji prijatelj pevačice, istakao je da je zabrinut zbog situacije i da nema mnogo informacija o njenom trenutnom stanju. - Jako mi je žao što joj se ovo dogodilo. Nemam nikakve nove informacije. Kada sam pokušao da je… »
"Znao sam da je imala neke probleme": Prijatelj Mine Kostić otkrio nove detalje, pa pomenuo Kaspera: "Samo..."
Telegraf pre 22 sata
Pevač Goran Vukošić, oglasio se povodom hospitalizacije njegove prijateljice Mine Kostić i poželeo joj brz oporavak. Goran koji je već dugo prijatelj sa Minom Kostić, oglasio se povodom pevačicine hospitalizacije i nije krio koliko je zabrinut zbog… »
Vesti dana »
Iran razmatra predlog sporazuma sa SAD o prekidu rata između dve zemlje
RTV pre 56 minutajoš 35 povezanih
Stefanović: Kandidat za ambasadora SAD u Srbiji je „američki Đokić“
N1 Info pre 4 satijoš 38 povezanih
Veliki ruski napadi širom Ukrajine: Najmanje 18 mrtvih, blizu 100 ranjenih
BBC News pre 56 minutajoš 39 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Beograd i veći deo Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra
NIN pre 3 satajoš 29 povezanih
Haos na granici sa Hrvatskom, oglasio se MUP: Potpuno obustavljen saobraćaj za teretna vozila, ovo je razlog
Blic pre 3 satajoš 21 povezana