Povezane vesti

Svi se mole za njega! Legenda Liverpula i svetskog fudbala ima tešku bolest: Izjavom rasplakao sve!

Svi se mole za njega! Legenda Liverpula i svetskog fudbala ima tešku bolest: Izjavom rasplakao sve!

Kurir pre 5 sati
Legendarni engleski fudbaler Kevin Kigen saopštio je da boluje od raka četvrtog stadijuma, najteže faze bolesti koja podrazumeva da se rak proširio i na druge delove tela. Porodica nekadašnjeg kapitena reprezentacije Engleske još u januaru je otkrila da… »
Potresna ispovest legende Liverpula: "Otkrili su mi rak četvrtog stadijuma"

Potresna ispovest legende Liverpula: "Otkrili su mi rak četvrtog stadijuma"

B92 pre 4 sati
Legendarni engleski fudbaler i bivši trener Kevin Kigen otkrio je da vodi tešku borbu sa rakom četvrtog stadijuma. Kigen je javnosti ispričao da je bolest otkrivena potpuno slučajno, nakon saobraćajne nesreće zbog koje je morao na operaciju. "Imao sam… »
Tužne vesti sa ostrva! Čuveni fudbaler ima rak četvrtog stadijuma: Znao sam da neću hodati sam

Tužne vesti sa ostrva! Čuveni fudbaler ima rak četvrtog stadijuma: Znao sam da neću hodati sam

Dnevnik pre 5 sati
Tužne vesti stigle su iz Engleske. Legendarni fudbaler Kevin Kigen otkrio je da ima rak četvrtog stadijuma, što je najnaprednija faza i što znači da se bolest proširila i na druge delove tela. Porodica legendarnog fudbalera je već otkrila da se bori sa… »
Tuga, legendarni fudbaler ima rak četvrtog stadijuma: "Znao sam da neću hodati sam..."

Tuga, legendarni fudbaler ima rak četvrtog stadijuma: "Znao sam da neću hodati sam..."

Telegraf pre 6 sati
Veoma tužne vesti dolaze iz sveta sporta. Legendarni fudbaler iz Engleske, Kevin Kigen otkrio je da ima rak četvrtog stadijuma, što je najnaprednija faza i što znači da se bolest proširila i na druge delove nejgovog tela... Porodica legendarnog fudbalera… »
Legendarni fudbaler boluje od raka! Ima samo jednu želju, navijači mu to neće zaboraviti!

Legendarni fudbaler boluje od raka! Ima samo jednu želju, navijači mu to neće zaboraviti!

Večernje novosti pre 6 sati
Proslavio se Kevin Kigen kao igrač u svojoj generaciji, a kasnije i na selektorskoj funkciji. Photo: A2824 Franz-Peter Tschauner / DPA / Profimedia Fudbalski svet je potresla vest da legendarni engleski fudbaler i nekadašnji menadžer Kevin Kigen ima rak… »
Kigen otkrio da ima rak četvrtog stepena

Kigen otkrio da ima rak četvrtog stepena

Sportske.net pre 9 sati
Legendarni engleski fudbaler Kevin Kigen otkrio je danas da ima rak četvrtog stadijuma. Četvrti stadijum je najnaprednija faza raka i znači da se bolest proširila na druge delove tela. Kigenova porodica je prvobitno otkrila da se bori sa rakom u januaru… »
Kevin Kigen otkrio da ima rak četvrtog stadijuma

Kevin Kigen otkrio da ima rak četvrtog stadijuma

Sport klub pre 11 sati
Legendarni engleski fudbaler Kevin Kigen otkrio je da ima rak četvrtog stadijuma. Četvrti stadijum je najnaprednija faza raka i znači da se bolest proširila na druge delove tela. Kigenova porodica je prvobitno otkrila da se bori sa rakom u januaru, nakon… »

Vesti dana »