Povezane vesti

"Pukla mi je bubna opna" Pevač otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem, pa progovorio o svom bogatstvu: Imam tri plate

"Pukla mi je bubna opna" Pevač otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem, pa progovorio o svom bogatstvu: Imam tri plate

Kurir pre 58 minuta
Muzičar Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, prisetio se jednog od razgovora koji je imao sa svojim ocem, iskreno je pričao o kolegama i novim trendovima u muzici, a dotakao se i Kristijana Golubovića. Vuk tvrdi da nema nikakve zle krvi između njega… »
"Pukla mi je bubna opna" Vuk Mob otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem, bivšoj verenici i pokojnom ocu: "Imam tri…

"Pukla mi je bubna opna" Vuk Mob otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem, bivšoj verenici i pokojnom ocu: "Imam tri…

Blic pre 1 sat
Otkriva da je sebi sve sam stvorio pored nasledstva: "Kod nas će ti sve oprostiti osim uspeha" O boks mečevima sa Kristijanom Golubovićem govorio je iskrenije nego ikada Muzičar Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, spremio je nekoliko novih pesama… »
"Naš narod će ti sve oprostiti osim uspeha": Vuk Mob živi u vili od 700 kvadrata, a sad otkrio i da prima tri plate

"Naš narod će ti sve oprostiti osim uspeha": Vuk Mob živi u vili od 700 kvadrata, a sad otkrio i da prima tri plate

Mondo pre 1 sat
Muzičar Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, spremio je nekoliko novih pesama, koje će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je iskreno pričao o kolegama i novim trendovima u muzici, ali i ocu. Vuk je otkrio i kako je reagovao na komentare da ne mora… »

Vesti dana »