Povezane vesti
Rada Manojlović otvorila dušu „Grejala sam vodu u šerpi…“ i otkrila gde je prvi put videla kupatilo
Svet & Skandal 01.06.2026
Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila činjenicu da je skromno odrastala a da nekada u svom domu nije imala čak ni za osnovne stvari poput toaleta. Iako nije bilo para, Manojlovićeva uvek ponosno ističe da je imala prelepo detinjstvo, a nemaština je… »
"Grejala sam vodu u šerpi..." Rada otkrila gde je prvi put videla kupatilo: "To je bio kulturološki šok..."
Telegraf 01.06.2026
Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila činjenicu da je skromno odrastala a da nekada u svom domu nije imala čak ni za osnovne stvari poput toaleta. Iako nije bilo para, Manojlovićeva uvek ponosno ističe da je imala prelepo detinjstvo, a nemaština je… »
Vesti dana »
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija zvanično povlači, neće učestvovati na izborima
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
Ko sledeći dobija 6.000 dinara? Oglasio se Siniša Mali, evo kome novac leže sutra, u četvrtak i petak - do sada realizovano već 5.402.530 isplata
Kurir pre 26 minutajoš 78 povezanih
Narodna stranka ide samostalno na izbore, odustali od koalicije sa Pokretom "Mi - snaga naroda"
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 15 povezanih